yasi ارسال شده در مهر 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 [h=3] سفیدکننده های طبیعی دندان [/h] این روزها که انواع و اقسام روشها برای بهره مندی از دندانهای سفید و شفاف متداول است، کمتر کسی به فکر تجویز مادربزرگ ها در مورد مواد غذایی که دندانها را سفیدتر میکنند، می افتد. اما باید گفت که تقریبا همه راه های جدید و شیمیایی در سفیدکردن دندانها در نهایت آسیب هایی برای دندان به همراه دارند. این درحالی است که مواد غذایی نه تنها به دندانها آسیب نمیزنند، بلکه در عین حال املاح و ویتامین ها را به بدن میرسانند. تجربه مادربزرگ ها حاکی از آن است که بعضی از مواد غذایی مانند کرفس، سیب، هویج و گلابی در سفید کردن دندان ها موثرند. همچنین مخلوط جوش شیرین و خمیردندان هم به سفیدکردن موقتی دندان ها کمک میکند. در مقابل توجه داشته باشید که برخی نوشیدنی ها و خوردنی ها دندانها را تیره و کدر میکنند که از جمله آنها میتوان به چای، قهوه، شربت های میوه، شاتوت، زغال اخته، چغندر، و نوشابه های انرژی زا اشاره کرد. پس از مصرف این مواد باید حتما از مسواک استفاده کرد تا رنگ دندان ها به مرور تغییر نکند. همشهری انلاین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.