Haniye ارسال شده در مهر 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 [h=1]پخش نوارهای موسیقی توسط برخی رانندگان[/h] http://img1.tebyan.net/big/1391/02/244241114552415829170806623420074124177.gif امام زمان علیه السلام«و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواة حدیثنا فانهم حجتی علیکم و انا حجت الله علیهم »در حوادثی که پیش می آید، به کسانی مراجعه کنید که حدیث ما را نقل می کنند، بدرستی که آنها حجت من بر شما و من حجت خداوند بر آنها هستم. سوال: بعضی از رانندگان بی تعهد، از نوارهای موسیقی مبتذل و ترانه استفاده می کند و موجبات اذیت مسافران مومن را فراهم می آورند حکم عمل آنان چیست؟ [h=2]حضرت آیة الله خامنه ای(دام ظله):[/h]مرتکب کار حرام می شوند. [h=2]حضرت آیة الله تبریزی(ره):[/h]پخش نوار غنا و موسیقی لهوی و گوش دادن به آن حرام است. [h=2]حضرت آیة الله مکارم شیرازی(دام ظله):[/h]مرتکب کار حرامی شده اند و از امر به معروف و نهی ازمنکر با زبان خوش و مودبانه ناامید نشوید. [h=2]حضرت آیة الله فاضل لنکرانی(ره):[/h]حرام است. [h=2]حضرت آیة الله صافی گلپایگانی(دام ظله):[/h]استفاده از نوارهای مذکور بر راننده و غیره حرام است. [h=2]حضرت آیة الله بهجت(ره):[/h]باید از نوارهای مذکور اجتناب نمایند. [h=2]حضرت آیة الله سیستانی(دام ظله):[/h]مرتکب گناه می شوند. بخش احکام اسلامی تبیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.