Haniye ارسال شده در مهر 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 [h=1][/h]http://img1.tebyan.net/big/1390/11/14124731628821412514216395998927153189244.gif در این مقاله در خصوص معامله با بهایی ها، نكاتی را تقدیم شما می نماییم . معامله با بهایی ها اگر از نظر اقتصادی موجب تقویت آنها شود چه صورتی دارد؟ - دانشجو: سلام آقا. خسته نباشید. - مشاور: سلام آقای صدری پور. خوبید؟ شما هم خسته نباشید. چه خبر؟ - الحمدلله شما خوبید؟ - من هم خوبم. كلاس ها شروع شده است؟ - آقا زوده. - زوده؟! - تازه تعطیلات تمام شده آقا. - تازه تعطیلات تمام شده! - بله البته از شنبه كلاس ها برقرار می شود. - یعنی هیچ كس نیامده؟ - نه آقا جزاستاد سخت گیرها و ....." ها! - این چه حرفیه! - ببخشید آقا. - خدا ببخشد این را گفتم چون حرف شما اشكال شرعی هم داشت . - شوخی می كنید آقا؟ - نه. در حكم كه شوخی نداریم . خب ظاهرا سوالی هم دارید؟ - بله. - بفرمایید. - چند روز پیش با برخی دوستان رفته بودیم خرید. - بله. - اما یكی از رفقا بد جوری قاطی كرد. - یعنی چه؟ - یعنی اینكه مانع خرید شد و نگذاشت كه ... - خرید چه؟ - رفته بودیم برای خرید یك موتور. - موتور همیشه چیز بدی نیست اما خطرناك است. - بله آقا اما ... - اما چه؟ تصدیقش را ندارید؟ - نه آقا تصدیقش را داریم. - البته صرف خرید موتور برای كسی كه تصدیق هم ندارد اشكال شرعی ندارد مگر در برخی شرایط خاص. - یعنی! - یعنی اگر سوار شدن آن پس از اخذ گواهینامه باشد اشكال شرعی ندارد. - خب بالاخره برای اخذ گواهینامه باید اول سوار شود تا یاد بگیرد. - اگر فقط به همین منظورباشد و برای كار دیگری نباشد خب ظاهرا چاره ای نیست. - اما آقا مخالفت این دوست ما دلیل دیگری داشت. - چه دلیلی؟ - باورتان نمی شود آقا. بفرمایید. - می گفت با این فروشنده نباید معامله كنیم و اصلا كاری به خطرناكی موتور و تصدیق و اینها نداشت. - عجب ؟! چرا؟ - می گفت چون فروشنده بهایی است معامله با او باطل است. - فروشنده بهایی بود؟ - بله آقا. - خب از اول بگو. - مگر مهمه آقا؟ - بله برادر من. - ما با موتورش كار داریم نه خودش. - اما برادر جان شما كه مجتهد نیستی. هستی؟ - نه، اما ... - اما چه؟ شما می دانید ملاك حرام بودن چیست؟ - نه آقا. - البته در استفتائات كسی نگفته معامله باطل است. - پس باطل نیست؟ - نمی دانیم در این خصوص باید استفتاء شود. - پس چرا گفتید مهمه كه بهایی بوده؟ - چون در حرام بودن آن معامله شكی نیست و اینكه حرام است در استفتائات آمده [1] - جدا؟ - بله. - آخه چرا؟ - حكمت هایی را گفته اند اما یادت هست گفتم حكمت و علت حكم با هم فرق می كند؟ - بله یادم هست. - خب الحمدلله. - آقا می شود عین جواب استفتائات را ببینم؟ - نه. - چرا؟ - چون الان همراهم نیست. - فردا چطور؟ - فردا پنج شنبه است؛ شنبه روی تابلو می زنم. - آخرین سوال. - بفرمایید. - آقا همه مراجع حرام می دانند؟ - بله. - یعنی هیچ مرجعی نگفته اشكال ندارد؟ - نه، من بخاطر ندارم و البته تعابیر فرق دارد اما فرقشان لفظی است. خیلی ممنون . خواهش میکنم. ممنون، خدا حافظ. متن استقتاء: معامله با بهایی ها اگر از نظر اقتصادی موجب تقویت آنها شود، چه صورتی دارد؟ [h=2]حضرت آیة الله تبریزی(ره):[/h] كسانی كه با عواید خود به دشمنان اسلام و مسلمین كمك می كنند، تقویت و اعانت و تایید آنان جایز نیست . [h=2]حضرت آیة الله صافی گلپایگانی(ره):[/h]جایز نیست. [h=2]حضرت آیة الله فاضل لنکرانی(ره):[/h]در فرض سوال جایز نیست. [h=2]حضرت آیة الله سیستانی(دام ظله) :[/h]در این فرض جایز نیست. [h=2]حضرت آیة الله بهجت(ره):[/h]معامله با آنها مطلقا اشكال دارد. بخش احکام اسلامی تبیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.