رفتن به مطلب

زندگی جالب مادر و پسری بدون دست +عکس


ارسال های توصیه شده

"لیندا بانون" خانمی است که از بدو تولد به علت بیماری خاصی به نام "Holt-Oram"، بدون بازو و دست به دنیا آمده است اما نگذاشته تا این مشکل به زندگی او صدمه ای بزند و همه کارهای خود را با پا انجام می دهد.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، برای همه انسان ها تقریبا زندگی کردن با دو دست امکان پذیر است و شاید تصور اینکه لحظه ای دست های خود را نداشته باشیم بسیار سخت باشد اما این امر برای خانواده خانم "بانون" عادی شده است و آن ها به این حالت عادت کرده اند.

"لیندا بانون" خانمی است که از بدو تولد به علت بیماری خاصی به نام "Holt-Oram"، بدون بازو و دست به دنیا آمده است اما نگذاشته تا این مشکل به زندگی او صدمه ای بزند و همه کارهای خود را با پا انجام می دهد.

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/5/11/2479068_583.jpg

این خانم 35 ساله تمام کارهای روزمره مانند پخت غذا، خوردن، تمیز کردن و حتی شستن لباس های کثیف را با پا انجام می دهد و به گفته خودش زندگی با دست را نمی تواند تصور کند زیرا برای او همه چیز پاهایش شده است.

این خانم حالا با این شرایط ازدواج کرده است و صاحب فرزندی 9 ساله است که از همین بیماری رنج می برد. این پسر 9 ساله نیز به مانند مادرش نگذاشته تا حالت خاصش مانع پیشرفتش باشد. او حالا در کلاس تکواندو شرکت می کند و تمام مشق های خود را با پا می نویسد.

خانم بانون حالا یک معلم سطح ابتدایی است و شاگردانش نیز با این شرایط خاص او کنار آمده اند.

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/5/11/2479070_309.jpg

 

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/5/11/2479069_450.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...