رفتن به مطلب
کام به کام

نکاتی برای پخت کتلت !!


مشکات

ارسال های توصیه شده

بنام خداوند هستی بخش.......

 

عکس نذاشتم که دلتون هوس نکنه!!!!! شوخی کردم: تصویر باز نمیشد؛ منم نذاشتم. اما نکات :

* از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند .

* گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ).

 

*هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ).

* کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.

 

* برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید.

* زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند.

 

منبع : beryooni.com

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...