Haniye ارسال شده در آبان 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 8، 2014 http://img1.tebyan.net/big/1386/11/166364872118183144198146208115204156552461.jpg امام زمان علیه السلام «واما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواة حدیثنا فانهم حجتی علیکم و انا حجت الله علیهم » در حوادثی که پیش می آید، به کسانی مراجعه کنید که حدیث ما را نقل می کنند، بدرستیکه آنها حجت من برشما و من حجت خداوند بر آنها هستم. سوال: کسی که برای درس خواندن هفته ای یکی دو بار به بیش از مسافت شرعی سفر می کند آیا دائم السفر محسوب می شود؟ حکم نماز و روزه او را بیان فرمائید. حضرت آیة الله خامنه ای: مجرد درس خواندن شغل نیست و در فرض سوال حکم مسافر دارند. حضرت آیة الله تبریزی: بنابر احتیاط نماز را هم شکسته وهم تمام بخواهد ولی روزه را بگیرند. حضرت آیة الله بهجت: در فرض مرقوم نماز تمام و روزه صحیح است. با مراعات آنچه که در مسئله 1066 رساله آمده است. حضرت آیة الله صافی گلپایگانی: در صورتی که مدتی طولانی مانند چهار ماه و بیشتر این وضع را داشته باشد نمازش تمام و روزه اش صحیح است. حضرت آیة الله فاضل لنکرانی: نماز او در سفر شکسته است مگر این که قصد ده روز کند و نمی تواند روزه بگیرد. حضرت آیة الله مکارم شیرازی: دائم السفر نیست. بخش احکام اسلامی تبیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.