ALI ارسال شده در آبان 10، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 2014 متن شعر: امشو ميها رويي بدون مه امشب ميخواي بدون من بري از اينجا حيفه كه بگذري د عشق مه حيفه كه ميخواي از عشق من بگذري حرفات نموه باور مه مه چي بكم خدايا اما حرفهات هيچ وقت باورم نميشه اي خدا چكار كنم راحت داري ميري كه بشكنم ... عشقت اينقد راحت ميري از عشق من كه قلبم داره ميشكنه بتا سيلت بكم كمي ، شايد واهم بمونه دس ايما بذار فقط نگات كنم شايد دلهامون باهم موندن عشق مه منه تنيا نياي واي اي همه درد عشق من رفتي و منو تنها گذاشتي با اين همه درد نرو تونم دل منه د نشكن تو نرو، دل منو نشكن دلم داره جلو چشت ميميره جلو چشمهات دلم داره ميميره سيلم نكو تونيل دلم بمونه زير پايات نگام نكن دلمو نذار زير پاهات بمونه فقط يه لحظه وا مه مهربو با فقط واسه چند لحظه اي باهام مهربون باش خدا سي چي ايطور دارم ميميرم خدايا چرا من دارم اينجوري ميشم امشو غمي دارم مه د دلم امشب من غمي تو دلم دارم كه تو د نيسي جفتم گلم دليلش هم فقط اينكه تو پيشم نيستي طاقت نمنه مه سيم چي بكم خدايا ديگه حوصله اي واسم نمونده چكار كنم اي خدا راحت داري كه بشكنم.... عشقت اينقد راحت ميري از عشق من كه قلبم داره ميشكنه بتا سيلت بكم كمي ، شايد واهم بمونه دس ايما بذار فقط نگات كنم شايد دلهامون باهم موندن عشق مه منه تنيا نياي واي اي همه درد عشق من رفتي و منو تنها گذاشتي با اين همه درد نرو تونم دل منه د نشكن تو نرو، دل منو نشكن دلم داره جلو چشت ميميره جلو چشمهات دلم داره ميميره سيلم نكو تونيل دلم بمونه زير پايات نگام نكن دلمو نذار زير پاهات بمونه فقط يه لحظه وا مه مهربو با فقط واسه چند لحظه اي باهام مهربون باش خدا سي چي دارم ايطور ميميرم خدايا چرا من دارم اينجوري ميشم خواننده: مصطفي ابوالفتحي دانلود با كيفيت128 در مجله اينترنتي كام به كام: دانلود (2) mp3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.