رفتن به مطلب
کام به کام

يخ در بهشت آلبالو


SaHaR

ارسال های توصیه شده

يخ در بهشت آلبالو

http://www.hellomahdi.com/farsi/images/yakh-dar-behesht.JPG

مواد لازم برای 8 نفر:

[TABLE=width: 35%]

[TR]

[TD=align: right]200 گرم[/TD]

[TD=width: 166, align: right]شکر[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]2قاشق غذاخوري[/TD]

[TD=width: 166, align: right]آب ليموي ترش تازه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]1 ليتر[/TD]

[TD=width: 166, align: right]آب آلبالو[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]يک هشتم قاشق چايخوری[/TD]

[TD=width: 166, align: right]وانيل[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

روش تهيه:

8 گيلاس(ليوان) مخصوص سرو را در يخچال قرار دهيد تا سرد شوند.

شکر، آب آلبالو و آبليموترش را در ظرفي روي حرارت متوسط قرار دهيد تا مواد بجوشد و شکر کاملاً حل شود. آنگاه حرارت را کم کنيد تا 3- 2 دقيقه به آراميبجوشد (اجازه دهيد مواد خنک شود). سپس در ظرف فلزي (کم عمق) بريزيد و به مدت 4- 3 ساعت در فريزر قرار دهيد تا مواد يخ بزند. وقتي که مواد کاملاً يخ بست از فريزر خارج کرده و با هم مخلوط کنيد و مجدداً در فريزر قرار دهيد تا دوباره يخ بزند؛ سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشيد، درون گيلاسها را پر کنيد، با برگ نعنای تازه تزيين کنيد و فوراً سرو نماييد.

tebyan.net

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...