SaHaR ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 يخ در بهشت آلبالو http://www.hellomahdi.com/farsi/images/yakh-dar-behesht.JPG مواد لازم برای 8 نفر: [TABLE=width: 35%] [TR] [TD=align: right]200 گرم[/TD] [TD=width: 166, align: right]شکر[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2قاشق غذاخوري[/TD] [TD=width: 166, align: right]آب ليموي ترش تازه[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1 ليتر[/TD] [TD=width: 166, align: right]آب آلبالو[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]يک هشتم قاشق چايخوری[/TD] [TD=width: 166, align: right]وانيل[/TD] [/TR] [/TABLE] روش تهيه: 8 گيلاس(ليوان) مخصوص سرو را در يخچال قرار دهيد تا سرد شوند. شکر، آب آلبالو و آبليموترش را در ظرفي روي حرارت متوسط قرار دهيد تا مواد بجوشد و شکر کاملاً حل شود. آنگاه حرارت را کم کنيد تا 3- 2 دقيقه به آراميبجوشد (اجازه دهيد مواد خنک شود). سپس در ظرف فلزي (کم عمق) بريزيد و به مدت 4- 3 ساعت در فريزر قرار دهيد تا مواد يخ بزند. وقتي که مواد کاملاً يخ بست از فريزر خارج کرده و با هم مخلوط کنيد و مجدداً در فريزر قرار دهيد تا دوباره يخ بزند؛ سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشيد، درون گيلاسها را پر کنيد، با برگ نعنای تازه تزيين کنيد و فوراً سرو نماييد. tebyan.net لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 یکی ازاینا به من بده شارژ بشم :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.