ALI ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 به گزارش انجمن آشپزی کام به کام: واژه «کرانچی» برای خوراکی های بسیار ترد و شکننده به کار برده می شود که صدای قروچ قروچ ایجاد می کند. در این مطلب، ویدئوی آموزشی تهیه مرغ کره ای که بسیار ترد و سوخاری است را برایتان انتخاب کرده ایم. مواد لازم • 1.5 کیلوگرم بال مرغ • نصف قاشق چایخوری نمک • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه • یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده • 2/3 پیمانه نشاسته ذرت یا نشاسته سیبزمینی • 1/3 پیمانه بادام زمینی (اختیاری) • 4 حبه سیر رنده شده • 3 تا 4 عدد فلفل چیلی، خرد شده • ¼ پیمانه سس سویا • نصف پیمانه سیروپ ذرت • یک قاشق غذاخوری سرکه سفید • یک قاشق غذاخوری خردل • یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای • یک قاشق غذاخوری دانه کنجد • روغن انگور طرز تهیه 1. سر بال ها را جدا و خود بال را از وسط دو نیم کنید. باید 24 تا 26 تکه مرغ در اختیار داشته باشید. 2. مرغها را پس از شستن، درون کاسه بریزید. روی آنها نمک، زنجبیل و فلفل سیاه بریزید و با دست هم بزنید تا به خورد گوشتها برود. 3. 2/3 پیمانه نشاسته سیبزمینی را درون کاسه بریزید. هر تکه را درون آرد بغلتانید تا همه سطح آنها را بپوشاند. سپس آنها را در دست فشار دهید تا آرد محکم به آنها بچسبد. طرز تهیه سس 1. تابه نچسب بزرگ، یا ووک (تابه بلند چینی) را روی حرارت ملایم گرم کنید. دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید. پس از گرم شدن روغن، سیر رنده شده و پودر چیلی خشک را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه با قاشق چوبی تفت دهید. 2. سس سویا، سیروپ (شربت) برنج، سرکه و سس خردل را اضافه کنید و هم بزنید. با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید و بگذارید چند دقیقه نیمجوش باقی بماند. 3. شکر قهوهای را اضافه کنید و هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید. آنها را کنار بگذارید. سرخ کردن مرغ 1. 4 پیمانه روغن سرخکردنی درون قابلمه بریزید و به مدت 7 تا 8 دقیقه روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود. پیش از سرخ کردن مرغ ها، داغی روغن را تست کنید. سپس، مرغها را یکییکی درون روغن داغ بیندازید تا کاملا روغن سطح آنها را بپوشاند. مرغها را به مدت 12 تا 13 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. البته در این فاصله، چند بار آنها را پشتورو کنید. 2. مرغها را از تابه خارج کنید و درون آبکش قرار دهید. شعله را خاموش کنید. مرغ ها را نیز کنار بگذارید تا چند دقیقه خنک شوند. دوباره روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. مرغ های سرخ شده را درون روغن بیندازید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید تا رنگ آنها به طور کامل طلایی و خود مرغ ها کرانچی و ترد شود. اضافه کردن سس به مرغ 1. هنگامی که همه مرغ ها سرخ و کرانچی شدند، سس را روی حرارت ملایم کمی گرم کنید تا روی آن حباب ایجاد شود. مرغهای گرم را به سس اضافه کنید و هم بزنید. 2. آنها را از روی حرارت بردارید و درون بشقاب بزرگی بچینید. فورا مقداری کنجد روی آنها بپاشید و گرم سرو کنید. دانلود فیلم آموزشی با کیفیتHD : دانلود Untitled avi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 شما هر وقت درست کردین واسه منم بفرستین چون دیگه وقت این اشپزیا رو ندارم[خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در خرداد 2، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 پیشنهاد میکنم حتما فیلم رو دانلود کنید مدت زمانش 8دقیقه است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javades ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 [پفیلا] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 پیشنهادتون رو می پذیریم[زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 خیلی خیلی خیلی ممنونم آقا علی . http://cdn.combecom.com/images/smilies/ds6a5d.gif اما تازه 12 مگابایتش دانلود شده 168 مگابایت هست http://cdn.combecom.com/images/smilies/4%20(2).gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahare ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 [گل قرمز][گل قرمز][گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 میگم من تصمیم دارم خودمم درست کنم :38 (2): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 میگم من تصمیم دارم خودمم درست کنم :38 (2): درست کردی منم دعوت کن ابجی[خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 درست کردی منم دعوت کن ابجی[خنده 1] به نظر میاد خیلی خوشمزه باشه چشم حتما درست کردم دعوتت میکنم نگار جان http://cdn.combecom.com/images/smilies/4%20(2).gif http://cdn.combecom.com/images/smilies/22.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 به نظر میاد خیلی خوشمزه باشه چشم حتما درست کردم دعوتت میکنم نگار جان http://cdn.combecom.com/images/smilies/4%20(2).gif http://cdn.combecom.com/images/smilies/22.gif ان شاالله ببینیم و تعریفش رو کنیم[دسته گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در خرداد 2، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 میگم من تصمیم دارم خودمم درست کنم :38 (2): برنامه رو دانلود کردی؟! چطور بود؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در خرداد 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 2015 برنامه رو دانلود کردی؟! چطور بود؟! بله دانلودش کردم . همونطور که گفتم آشپزی جالبی بود . خودمم دوست دارم امتحانش کنم [تایید] بخصوص کار شما که واقعا ازتون تشکر میکنم بخاطر زحماتتون . [گل] اصلا آرم کام به کام رو میدیم ذوق میکردم [خنده 3] میخوام اگه بشه کم حجمش کنم و برای دوستام بفرستمش [گل قرمز][زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در خرداد 3، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 3، 2015 بله دانلودش کردم . همونطور که گفتم آشپزی جالبی بود . خودمم دوست دارم امتحانش کنم [تایید] بخصوص کار شما که واقعا ازتون تشکر میکنم بخاطر زحماتتون . [گل] اصلا آرم کام به کام رو میدیم ذوق میکردم [خنده 3] میخوام اگه بشه کم حجمش کنم و برای دوستام بفرستمش [گل قرمز][زبان] اره حتما این کار رو بکن مرسی هانیه جان[گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.