mahsa k ارسال شده در خرداد 4، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4، 2015 آخرین کلمات یک الکتریسین : خوب حالا روشنش کن ... آخرین کلمات یک انسان عصر جدید: فکر می کنی تو این غار چیه؟ آخرین کلمات یک بندباز : نمیدونم چرا چشمام سیاهی میره ... آخرین کلمات یک بیمـــار : مطمئنید که این آمپول بی خطره؟ آخرین کلمات یک پزشک : راستش تشخیص اولیم صحیح نبود. بیماریتون لاعلاجِ ... آخرین کلمات یک پلیس : شش بار شلیک کرده دیگه گلوله نداره ... آخرین کلمات یک جلاد: ای بابا باز تیغه ی گیوتین گیر کرد... آخرین کلمات یک جهانگرد در آمازون : این نوع مار رو میشناسم ، سمی نیست ... آخرین کلمات یک چترباز: پس چترم کو؟ آخرین کلمات یک خبرنگار : بله سیل داره به طرفمون میاد ... آخرین کلمات یک خلبان : ببینم چرخ ها باز شدند یا نه؟ آخرین کلمات یک خوناشام :نه بابا خورشید یه ساعت دیگه طلوع میکنه آخرین کلمات یک داور فوتبال : نخیر آفساید نبود! آخرین کلمات یک دربان : مگر ازروی نعش من رد بشی ... آخرین کلمات یک دوچرخه سوار: نخیر حق تقدم با منه! آخرین کلمات یک دیوانه : من یه پرنده ام! آخرین کلمات یک شکارچی : مامانت کجاست کوچولو؟ ... آخرین کلمات یک غواص : نه این طفا کوسه وجود نداره آخرین کلمات یک فضانورد: برای یک ربع دیگه هوا دارم...آخرین کلمات یک قصاب : اون چاقو بزرگه رو بنداز ببینم... آخرین کلمات یک قهرمان : کمک نمیخوام ، همش سه نفرن ... آخرین کلمات یک کاراگاه خصوصی : قضیه روشنه شما قاتل هستید! آخرین کلمات یک کامپیوتری : هارد دیسکپاک شده ... آخرین کلمات یک گروگان : من که میدونم تو عرضه ی شلیک کردن نداری... آخرین کلمات یک متخصص آزمایشگاه : این آزمایش کاملا بی خطره ... آخرین کلمات یک متخصص خنثی کردن بمب : ین سیم آخری رو که قطع کنم تمومه ... آخرین کلمات یک معلم رانندگی : نگه دار چراغ قرمزه ! آخرین کلمات یک ملوان : من چه میدونستم که باید شنا بلد باشم! آخرین کلمات یک سرباز تحت آموزش هنگام پرتاب نارنجک : گفتی تا چند بشمرم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.