yasi ارسال شده در دی 18، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 2020 در این تاپیک همراه شویم با تجربیاتی از : خانم دکتر #سوده_هروی محقق، نویسنده و مدرس دوره های روانشناسی عمقي یونگ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 18، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 2020 [ATTACH type=full]183[/ATTACH] ?خلا ای در درون همه ی انسان ها هست که فارغ ازینکه چقدر زیبا باشند، چقدر با استعداد باشند و چه دستاورد هایی به دست آورده باشند، آن را در درون خود احساس می کنند. هر کس در مواجهه با این خلا برای پر کردن آن برخورد خاصی دارد برخی با پول، برخی با روابط عاطفی و... . ?اما آن احساس خلا و بی ارزشی موجب می شود که من فکر کنم که خوب نیستم و پس به همین دلیل خودم با خودم به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه یک مجوز صادر می کنم که مثلا پس چون من خوب نیستم طرف مقابل می تواند مرا رها کند. برخی این را به صورت هشیار می گویند و برخی ناهشیار . اگر بیشتر از 2 بار تجربه ی ترک شدن را داری احتمالا این بی ارزشی را در درون خودت داری و چون پشت غرور ناسالم آن را پنهان کردی از آن بی خبری! #سوده_هروی بخشی از #دوره_جزیره_گنج لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 18، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 2020 [ATTACH type=full]184[/ATTACH] همونطور که وقتی قفل در رو باز میکنی و آن در باز میشه ؛ توی زندگی هم به همین صورت هست وقتی روی قفل های درونی خودمون کار میکنیم و اون ها کم کم و طی یک فرایندی باز میشوند گشایش ها در زندگی ما اتفاق می افتند این گشایش میتونه در رابطه های عاطفی ، بچه دار شدن و یا بعد مالی و کاری ما و یا هر بعد دیگری از زندگی ما باشد #سوده_هروي #دوره_عزت_نفس_تا_اعتماد_بنفس #دوره_جزیره_گنج لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 18، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 2020 [ATTACH type=full]185[/ATTACH] ?میخوای هر چیزی برای تو "ممکن" باشه؟ ?این برای من یک گنج بزرگ بود پس سعی کن خوب فهمش کنی? ?میدانی در این جهان وجود داره ما از طریق آن به همه این جهان متصل هستیم، نقطه ای که در آن غیرممکنی وجود ندارد..ک ?پس اگر به این میدان متصل شویم، هر غیرممکنی، ممکن خواهد شد... #سوده_هروي #دوره_جزیره_گنج لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 18، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 2020 تجربیات کاری : ?کسی به من گفت فرصت میدی بیام خواستگاریت؟ که از من جدا شده بود، بعد ۱۵ سال زندگی.اما الان به من میگه انگار یه آدم جدیدی هستی انگار نه انگار اونی هستی که ۱۵ سال باهاش زندگی کردم، الان دوست دارم دوباره بیام خواستگاریت.وقتی من تغییر کردم، همسرم واقعا تغییر کرده و زندگی عالی دارم. کار حقیقی خودم رو پیدا کردم. ? تلاش من برای تغییر همسرم ناموفق بود و سالها از هم طلاق عاطفی گرفته بودیم حتی اتاقش از من جدا بود، حتی هیچ گفتگویی وجود نداشت، حتی گاهی یک دقیقه هم توی طول روز نمیدیدمش. وتصمیم به جدایی گرفتم و ایشون راحت قبول کرد ?از همسرم خواستم به من اجازه بده بعد از جدایی توی همون خونه بمونم و کم کم پدرم رو اماده کنم ده روز بعد از جدایی من پدرم سکته مغزی کردندو این اتفاق این فرایند رو عقب انداخت ?با آقایی تلفنی ارتباط گرفتم و حال من رو کمی بهتر کرد اون رابطه تموم شد باز فرو ریختم تصمیم گرفتم مستقل زندگی کنم ?من نمیخواستم کسی متوجه شه ک من متاهل نیستم مدیر ساختمون خونه جدید باوجود ظاهر ساده من به من گفت اگر میخوای که به کسی نگم که مجرد هستی باید اجازه بدی به خونه تو راحت رفت و آمد داشته باشم با این حرف دنیا روی سر من خراب شد و تمام بدن من میلرزید و از اون خونه فرار کردم و من باز به بن بست خوردم ?من وارد یک افسردگی خیلی خیلی شدیدی شده بودم. با کانال زندگی سالم شدم هر روز وویس هارو گوش میدادم ?حال خیلیی خوبی رو تجربه میکردم طلسم های روانی و شغل حقیقی خودم رو پیدا کردم ?نشونه هایی که این جهان ب من میداد رو دیدم ?همسرم بهم گفت خیلی فرق کردی و تو اونی شدی که من میخوام باهاش باشم انگار یه آدم جدیدی که من میخوام بیام خواستگاریش بهم این فرصت رو میدی بیای خواستگاریت؟ تو الان اونی هستی که میخوام مال خودم باشه این بزرگ ترین معجزه زندگیم بود ?تمام را هایی ک میرفتم و به بن بست میخوردم رو دلیلش رو فهمیدم من خدارو با تک تک سلول های بدنم حس کردم ?وقتی من تغییر کردم، همسرم واقعا تغییر کرده و زندگی عالی دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 18، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 2020 ?با چالش چهار ماهه با فردی ازدواج کردم که به طور معجزه آسایی تمام خصوصیت ها و ویژگی هایی که مد نظرم بود رو داشت. افسردگی شدید من بدون هیچ قرص و دارویی خوب شد ?️من دچار یک افسردگی شدید بودم ، طوریکه از روی تخت نمیتونستم بلندشم ،حتی غذا نمیخوردم،با کسی صحبت نمیکردم و دچار یک بحران شده بودم ?️بعد از آشنایی با کانال زندگی سالم و گوش دادن و با فایل های رایگان تغییرات آغاز شد فایل قانون خلا معجزه کرد و با این قانون یاد گرفتم به اتفاقات گذشته نچسبم و ازشون فاصله بگیرم ?️بعد از تهیه دوره ها تازه فهمیدم معنی زندگی یعنی چی ، زندگی آگاهانه یعنی چی ?️هیچکس باور نمیکرد اون آدم با اون شدت افسردگی بدون هیچ قرص و دارویی و بدون رفتن پیش روانشناس و روانپزشک بلند بشه و زندگی جدیدی بسازه ?️وارد چالش چهارماهه شدم ، اما فکر نمیکردم انقدر دقیق عمل کنه ، با خودم میگفتم از مواردی که در نظر دارم شاید یکی دو موردش اتفاق بیفته اما دیدم اون آقا تمام اون خصوصیات رو داشت و ما الان باهم ازدواج کردیم ?️من امروز آرامش درونیم اونقدر زیاد شده که هیچ طوفانی در زندگیم نمیتونه منو بلرزونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 18، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 2020 ?چرا هر چی تلاش میکنم، نتیجه ای نداره؟ ?این یکی از پرتکرار ترین سوالات افراد هست، که اگر به این سوالت دل بدی و بیشتر بهش بپردازی شاید تحول عظیمی در زندگی تو رخ بده ?بسیاری از مواقع بال های پرواز تو آماده است تو میخوای و جهان برای تو محیا میکند انچه مانع از اتفاق افتادن ها در زندگی میشود، محدودیت های درونیست، که مانع از ازدواج، رابطه خوب، پول و... میشود. ?بندهایی که حتی در هوشیاریمان هم نیست، اما در تارو پود روان ما تنیده شده و تصویرش را قفل های زندگیمان تجربه اش میکنیم. #سوده_هروی #دوره_عزت_نفس_تا_اعتماد_بنفس #دوره_جزیره_گنج لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]186[/ATTACH] ?چطور"من ارزشمند" میشود؟ ?چرا همیشه ترس از دست دادن چیزهای خوب زندگیم را دارم؟ ?چرا افرادی به زندگی من می ایند که مرا می آزارند؟ ?چطور در خوش شانسی و بد شناسی خود دخیل هستیم؟ ?اگر روابط شما کوتاه مدت شده و جذابیت ندارید ?اگر احساس مي كنيد كار و روابطتان طلسم شده پیش نمیرود.. ?اگر احساس فقدان ارزشمندي و اعتماد بنفس دارید ?اگر جدایی را تجربه کرده اید و احساس میکنید دیگر نمیتوانید عشقی به ان عظمت را تجربه کنید ?اگر احساس میکنید شما همیشه آن فردی بودید که برای ترک شدن، انتخاب شده ?این پکیج کامل کمکتان میکند تا گام به گام سفر التیام و شفای زخم های درونیتان را پیش بروید اقتدار درونی و عزت نفس خود را احیا کنید، قفل ها و گره های روانی خود را که ارتباطات و وضعیت مالی شما را قفل کرده پیدا کنید و فصل جدیدی از زندگی را آغاز کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]187[/ATTACH] ?برای بیشتر آدم ها سفرشون با یک رنج شروع میشه،دردِ بی پولی،شکست عاطفی، جدایی و یک دلشکستگی .... ?بعضی به سفر تن میدهند و توی مسیر شاهد یک دنیای جدید میشن که فهم میکنند این جهان اونجوری که من فکر میکردم کار نمیکنه، توی اون غیرممکن ها هم میتونه ممکن باشه بعضی فرار میکنند چون در اون جهان باید وارد تاریکی ها شد تا جواهرات براق دیده شوند، اما آنها ترس رو انتخاب میکنند و گرفتار تقدیر تکرار شونده میشوند، روابطی که هربار تموم میشه داره به تو یک مسئله رو یاداوری میکنه، بالا و پایین شدن های مالی و.... ?هر سفری ترس از ناشناخته ها رو داره ولی اونهایی لذتش رو برند که تن به سفر میدهند ?دنیای درونی همیشه پیک هایش را با همین وقایع میفرستد تا سفر جذاب خودشناسی را شروع کنی #سوده_هروی #دوره_از_جدایی_تا_تعالی #دوره_عزت_نفس_تا_اعتماد_بنفس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]188[/ATTACH] ?وقتی انقدر روی خودت کار میکنی انعکاسش رو کاملا در جهان بیرونت میبینی وقتی روی خودت کار میکنی تبدیل به آدمی میشی که هیچ احدی حاضر نیست تو رو رها کنه و سراغ دیگری بره چون تو یک چیزی هستی که مثل نداری یا به راحتی مثل تو پیدا نمیشه درست مثل الماس! #سوده_هروي #دوره_جذابیت_درونی #دوره_عزت_نفس_تا_اعتماد_بنفس #دوره_جزیره_گنج #دوره_از_جدایی_تا_تعالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 ? زندگی که تا پای طلاق رفته بود احیا شد،همسرم که میگفت در طول روز حتی نمیخوامبهت فکر کنم حالم بد میشه،الان داریم روزهای خوبمونو میگذرونیم؛ از افسردگی شدید نجات پیدا کردم ، شرایط شغلی دلخواهم برای من فراهم شد . ?طی چند ماه اخیر حال خیلی بد ، احساس پوچی و افسردگی شدید رو تجربه کردم و به خودکشی زیاد فکر میکردم و توی ذهنم عملیش کرده بودم داشتم با رفتارهای بدم تیشه به ریشه کل زندگیم میزدم از شغلم بیرون اومدم تا پای طلاق رفتیم ?سه روز بعد از دوره جذابیت با نصف مسئولیت هایی که در نظر داشتم ، حقوق دلخواهم و پورسانت به کار برگشتم و شاغل شدم ?رفته رفته خودم متوجه شدم که مقدار آلودگی و سیاهی های روانم در حال کم شدن هست و به مرور حالم در حال بهبود هست ?طلاق عاطفی گرفته بودیم و همسرم به من گفته بود طول روز بهت فکر نمیکنم اگر فکر کنم حالم بد میشه رابطه ام با همسرم به روزهای خوبش برگشت و من فهمیدم دارم روی همسرم فرافکنی میکنم ?دختر خالم بهترین کاری که میتونست در حقم بکنه، این بود که کانال شما رو به من معرفی کنه ?فهمیدم احساس ارزشمندی و احترام به خودم نداشتم و قبلا خیلی سطحی روی خودم کار میکردم ?به هرچیزی ک فکر میکنم جوابش رو پیدا میکنم ?قفل های خیلی زیادی رو از خودم باز کردم و گشایش های بسیاری تجربه کردم ?منی که یک ماهه پیش از تختم نمیتونستم پایین بیام اما الان سرکار ، کلاس کنکور و باشگاه میرم و به شدت روی دوره ها کار میکنم میرم انرژی و انگیزه زیادی طول روز دارم ?تجربیات معنوی زیادیی داشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 ?واقعا زیباتر شدم،رابطه ام با همسرم طوری شده که توی این ۱۲ سال حتی یک روز هم تجربه اش نکرده بودم، در حدی این رابطه خوب شده که احساس میکنم باهم یکی شدیم ?من قبلا دستاورد فرستادم و عضو گروهa هستم ?برای من بهترین درسواره قانون استغناء بوده و خیلی باعث تغییر رفتارم شده. ?زیبا تر شدم طوری که همه فک میکنن چیزی استفاده میکنم،بیشتر وقتا بدون آرایش بیرون میرم. ?رژیم گرفتن برام خیلی آسون تر شده اقتدارم زیاد شده. ?من همیشه تهاجمی رفتار میکردم با همسرم ولی الان خیلی آروم تر شدم. ?خریدهای اضافیم رو حذف کردم. ?بعد از ۱۲ سال زندگی مشترک الان احساس یکی بودن با همسر رو دارم احساسی که هیچ وقت نداشتم چون همیشه در حال جنگ کردن و ثابت کردن خودم بودم. ?قبلا هر موقع مهمان داشتیم استرس میگرفتم برای انجام کارا و هیچی بهم خوش نمیگذشت الان ولی خیلی ارامش دارم و خدا رو برای اینکه میتونم مهمان داری کنم شکر میکنم. ?دیگه گوشی همسرمو چک نمیکنم و حساسیت اونم نسبت به گوشیش کمتر شده.و بیشتر مایل هست که بیاد خونه و وقت بیشتری و باهم بگذرونیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]189[/ATTACH] ?تو خیلی خیلی ارزشمندی چون یک انسانی فقط این ارزشمندی رو گم کردی و یا به بیان بهتر در اعماق درون تو دفن شده در طی سال های سال این ارزش ها روش خاک ریخته شده و حالا کار تو اینه خاک هارو کنار بزنی و اون ارزش ها رو دوباره پیدا کنی که اون ارزش ها طلای تو هستند #سوده_هروي #دوره_عزت_نفس_تا_اعتماد_بنفس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]190[/ATTACH] ?گاهی جهان،بندِ همه دلبستگی ها و وابستگی هات رو میبره، تا آزاد بشی، برای راهی که باید بری.... راهی که باید بری و اون ها بندت شده بودن؛ جهان اون بندها رو پاره میکنه اونها رو از توجج میگیره، وتو درد میکشی اما در عوض، آزادت میکنه. آزادت میکنه تا مسیرت رو ادامه بدی و اگه از بالا ببینی، اینم یه جور حمایت کردنه. #سوده_هروي #دوره_جزیره_گنج #دوره_از_جدایی_تا_تعالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]191[/ATTACH] ?روی هر آدمی، به میزانِ ارزشش، سرمایه گذاری کن؛ تو نمیتونی از یه اسکناسِ صد هزارتومانی توقعِ ارزشِ یک میلیونی رو داشته باشی؛ قطعا ارزشِ ادمها رو نمیشه با مادیات مقایسه کرد ولی تو باید به میزانِ "قدرِ اون آدم" "ظرفیت اون ادم" روش سرمایه گذاری کنی، تا یهو به خودت نیای ببینی سرمایه زندگیت رو روی یک چیز بی ارزش باختی؛ چند سالت رو به بهای ناچیز فروختی.... #سوده_هروي لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]192[/ATTACH] ? دیگه منو دوست نداری ?خیلی مواقع ما دعوا میکنیم چون دوست داریم یه جنگ اقتدار راه بندازیم تا درونا حس ارزشمندی کنیم ما قهرمیکنیم که نازمون رو بکشن چون وقتی اون میاد و ناز میکشه تو حس میکنی دوست داشتنی هستی پس هر روز با اون دعوا میکنی و میگی تو منو دوست نداری که اون بگه نه من دوست دارم اگه بگه که یه مسکن موقت برای حس بی ارزشی درونی تو بهت داده که دوباره بعد یه مدت خیلی کوتاهی اون حس درونیه درد میگیره و خودش رو دوباره به تو نشون میده و تو دوباره دنبال اون مسکنه هستی... ?کجا طرف مقابل به تو لطف میکنه؟ اونجایی که یه روز خسته میشه میگه دیگه مسکن نمیدم؛ و تو مجبور میشی به دنبال درمان قطعی مسئله خودت بری. #سوده_هروی #دوره_عزت_نفس_تا_اعتماد_بنفس #دوره_جزیره_گنج لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]193[/ATTACH] ?عشق، شفا دهنده است، سر زنده میکنه، غمشم تطهیر کننده است؛ اون کسی که به اسم دوست داشتن، روح و روان تو رو زخمی میکنه، کسی که حاضرِ با اسیب زدن به تو، درجه عشق تو بسنجه، این یک رابطه سالم نیست؛ عشق نیروییه که خرابه ها رو احیا میکنه، وقتی میبینی کسی روان تو رو به ویرانه ها تبدیل کرده باید به هر چیزی غیر از عشق فکر کرد؛ اما قطعا حضورش در زندگی تو مفهوم و دلیلی دارد. #سوده_هروي #دوره_از_جدایی_تا_تعالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 ?بعد از جدایی ۱۱ ساعت توی کما بودم؛ منی که با وجود زیبایی و موقعیت های خوبی که دارم تا سن 31 سالگی خواستگار نداشتم ولی یک هفته بعد از دوره جدایی من یک خواستگار داشتم ?دوره جدایی تا تعالی برای من فوق العاده عالی و کاربردی بود، من همه دوره ها رو تهیه کرده بودم، بار ها و بار ها گوش کردم، تغییرات خوب زیادی در زندگی من انجام شد اما اصل تغییرات وقتی شروع شد که من دوره جدایی تا تعالی رو تهیه کردم. اولش نمیخواستم این دوره رو بگیرم چون فکر میکردم مسئله جدایی من تموم شده ولی با این دوره تازه تونستم جداییم رو درک کنم ?من با آقایی در ارتباط بودم که بهشون علاقه و وابستگی بسیار شدیدی داشتم، ایشون وضع مالی فوق العاده خوبی داشتند و این وضع مالی ایشون باعث شده بود من مدام در برابرش احساس ضعف کنم، ایشون رو بت کرده بودم و میپرستیدم، خودم رو خیلی پایین میدیدم با این که خانواده ی من همه پزشک بودند و تحصیلات عالیه داشتند ولی من بازم خودم رو کافی نمیدیدم و این رابطه بعد از سه سال با خیانت ایشون تموم شد ?بعد از جدایی به من شوک عصبی شدیدی وارد شد که 11 ساعت به کما رفتم و بیهوشی کامل داشتم، بعد از مرخص شدن یک ماه با هیچکس صحبت نکردم، افسردگی شدید داشتم و دارو میخوردم ، قرص های افسردگی خیلی شدیدی میخوردم، از نظر مغزی دچار شوک عصبی شده بودم و مدام MRI میدادم و روی مغز من تاثیر گذاشته بود، مشکل قلبی پیدا کرده بودم و از هم پاشیده بودم و تا سه سال من با هیچکس وارد رابطه نشدم ?بعد از جداییم من زندگیم کاملا بی کیفیت شده بود، زندگیم رو کدر میدیدم، هیچ چیزی خوشحالم نمیکردم، هیچ علاقه و میلی به کسی نداشتم ?بعد از 3سال من با آقای دیگه وارد رابطه شدم که احساس میکردم واقعا عاشقش شدم و بهشون احساس عجیبی داشتم و ایشون خیلی شخصیت جذابی داشتند ولی چون من روی خودم کار نکرده بودم و مسائل درونی داشتم، رابطه ی ما بعد از 9 ماه از سمت ایشون به جدایی رسید و منو ترک کردند ?این بار هم من حجم عظیمی از ناراحتی داشتم، دو هفته تب میکردم، قرص میخوردم، شغلم رو ول کرده بودم و هر کاری کردم که ایشون برگرده ولی برنگشت، من اصلا آدمی شدم که هیچوقت واقعا نخندید، از چیزی لذت نبرد، خوشحال نبود ?با دوره های شما آشنا شدم خیلی اتفاقات برام افتاد تا اینکه رسیدم به دوره از جدایی تا تعالی، چون از دوره های قبلی نتیجه گرفته بودم این رو هم تهیه کردم، وقتی به فایل دوم رسیدم ساعت ها گریه میکردم و ریشه طرد شدگی هام رو توی کودکیم پیدا کردم و دیدم اتفاقات و تجربیات کودکیم چه تاثیراتی روی زندگی من گذاشته بود چون من اصلا حمابتی از سمت پدرم نداشتم ?با دوره جدایی احساس کردم بار سنگینی از دوش من برداشته شد، داشتم میفهمیدم چرا من در روابطم این تجربیات رو داشتم و بعد از چندسال تازه احساس امنیت میکنم، احساس میکنم زندگیم کیفیت داره، الان خوشحال هستم و حالم خیلی خوبه، هدفگذاری کردم برای آینده، انگار قفل اصلی زندگی من با این دوره باز شد و انقدر برای من این دوره موثر بود که یک سری پیشنهادات کاری جدید رو دارم بررسی میکنم و انگار بعد از 6 سال از خواب بیدار شدم و این برای من خیلی بزرگه و دوباره به حال خوبم برگشتم ?بعد از کار کردن روی خودم با دوره جدایی تا تعالی، منی که با وجود زیبایی و موقعیت های خوبی که دارم تا سن 31 سالگی خواستگار نداشتم ولی یک هفته بعد از دوره جدایی من یک خواستگار داشتم که این آقا از من خواستند با هم ازدواج کنیم و از ایران بریم و این برای من خیلی جالب بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]194[/ATTACH] ?الهی مسائل زندگیم بی دلیل بوجود نیامده اند آنها هستند تا به واسطه حل کردنشان وسیعتر شوم رشد کنم و گستره فهمم را وسعت دهم. الهی کمکم کن با اقتداری که از تو میگیریم امروز با انرژی نو با آگاهی جدید که دریافت می کنم گامی مهم در جهت حل مسائلم بردارم. الهی من نمی خواهم یک ادم مسئله دار باشم من می خواهم کسی باشم که با حل کردن مسائلش از آنها عبور میکند. کمکم کن باددیدن سایه هایم، جهانی روشنتر برای خودم بسازم.رابطه هایم را اصلاح کنم و جریان عشق در زندگیم جاری شود. ?الهی جریانِ برکت های عظیمت را در زندگی من باز کن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]195[/ATTACH] ?ما در جهانی زندگی میکنیم که بسیار "غیر قطعی" هست و هر چیزی در اون ممکنه یعنی ما در جهانی زندگی میکنیم که پر از احتمال هاست و روند زندگی ما روی یک خط صاف نیست و ما با احتمالات زیادی در رابطه با وضعیت های آینده مون مواجه هستیم . به وفور نمونه ی زندگی های افرادی رو میبینیم که اتفاقاتی رو در زندگی شون تجربه کردند که شاید با ذهن منطقی ما اصلا همخوانی نداشته باشه. مثلا چطور ممکنه یک بچه فقیر که سیاه پوست بوده ( "اپرا وینفری" )و توی کشوری بوده که اصلا سیاه پوست هارو تحویل نمیگرفتند تبدیل بشه به یکی از زنان قدرتمند و به شهرت جهانی برسه !!! پس شرایط و وضعیت های زندگی تو هم در ابعاد مختلف (کاری، مالی ، ارتباطی و ...) تا ابد یکسان نخواهد بود اگر تو تغییر کنی. این جهان یک جهان قطعی نیست و اگر تو قطعی گرفتیش، این اشتباهِ توئه که باعث میشه خیلی اتفاقات تو زندگی تو نیوفته و جلوی ورود جریان خیر و برکت ها رو در زندگیت بگیره. #سوده_هروی #دوره_جذابیت_درونی #دوره_جزیره_گنج #درسواره_قانون_استغنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 ?با چالش چهار ماهه آقایی به زندگی من وارد شد که هیچکس تا به حال انقدر قشنگ با من برخورد نکرده بود.در کمال ناباوری برادری که همیشه میگفت تو نمیتونی،با پیشنهاد کاری من موافقت کرد و سرمایه اولیه رو هم داد ،اعتماد به نفس از دست رفته ام بازگشت و حالا به هر چیزی که فکر میکنم اتفاق میفته ?️دوران دبیرستان به یکی از بستگان اظهار علاقه کردم ، ایشون به خارج از کشور مهاجرت کردن همچنان ارتباط خودم رو با ایشون حفظ کردم اما به من بی توجهی زیادی داشتند و نهایتا ترک شدم همون سال توی کنکورم شکست خوردم بعد از این که سال دوم کنکور هم به نتیجه دلخواهم نرسیدم احساس ناتوانی به من غلبه کرد یک آدم استرسی شده بودم و مقطعی از زمان دانشگاه رو به شدت مریض شدم ?️ با پذیرفته نشدنم از سمت آقایی که در زمان دانشگاه بهشون علاقه مند شدم با اینکه زیبا بودم و خانواده خوب و رشته ی تحصیلی خوب داشتم ، جذاب و خواستنی نبودن رو درونی کردم بخاطر همین موضوع باج های عاطفی زیادی دادم ?️با یکی از دوستانم که به شدت برام عزیز بود کات کردم و این من رو شدیدا بهم ریخت همین باعث شد دوره های شما رو خریداری کنم ?️با دوره ها فهمیدم چقدر باگ داشتم چقدر اشتباه دارم ، هیچ کتاب روانشناسی مثل این دوره ها انقدر شفاف مسائل رو بیان نکرده بود ?️بسیاری از قفل های مالی و عاطفی خودم رو دیدم اینکه جملاتی مثل تو نمیتونی ، نمیشه رو درونی کرده بودم ?️برادر و مادرم با پیشنهاد کاری که از بچگی علاقه داشتم موافقت کردن و تونستم آموزش هایی که لازم داشتم رو به طور رایگان دریافت کنم ?️حالا پر از آرامش هستم ،فهمیدم برای دریافت عشق از اطرافیانم باید اول خودم ، خودم رو دوست داشته باشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]198[/ATTACH] ?کشفِ خودواقعی میتواند، یک ازدواجِ در حال متلاشی شدن را نجات دهد، یک شغل متزلزل را بازیابی کند، قربانیان"شکست شخصیتی" را دگرگون کند. از سوی دیگر کشف خودواقعی شما به معنی اختلاف بین آزادی و اجبار به اطاعت است. دکتر ماکسول مالتز #دوره_عزت_نفس_تا_اعتماد_بنفس #دوره_جزیره_گنج لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]200[/ATTACH] ?میخوای دیگران برای کشف کردن تو زمان بگذارند، برای بودن با تو هزینه عاطفی و مالی بکنن؟ ?تعطیلات بهترین زمان برای پرداختن به " "خود"است به دیدن و توجه کردن به خود خودشناسی یعنی خودم را دوست میدارم و بهش احترام میگذارم اگه میخوای دیگران برای کشف کردن تو زمان بگذارند و بها بدهند، اول اینکارو خودت برای خودت بکن و برای خودت زمان بگذار و کار کردن روی خودت رو اولویت زندگی فعلیت قرار بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]201[/ATTACH] ?ما از "نشدن ها" گله میکنیم، از اینکه چقدر در این جهان قربانی بوده ایم و چه سرنوشت تلخی داشته ایم؛ اما حقیقت اینه که ما با رشته های نامرئی طلسم هایی که در روانمون وجود دارد محدود شدیم،رشته های نامرئی که گره در کار و رابطه ها و زندگیمان انداخته اند؛ قفل هایی ظاهرا باز نشدنی، که به ما القا میکنند این تقدیر توست. ?خیلی تلاش میکنیم، نمیشود که نمیشود که نمیشود؛ پیدا کردن طلسم های روانی و پرداختن به تمرین هایی که میتواند این طلسم ها را باز کند، میتواند ما را از تقدیری تکرار شونده نجات دهد. #سوده_هروي #دوره_عزت_نفس_تا_اعتماد_بنفس #دوره_جزیره_گنج لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 19، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2020 [ATTACH type=full]202[/ATTACH] ?احساس تنهایی ? ?پائلوکوئیلو در یکی از کتابهایش میگوید( "احساس من شبیه احساس کسی نیست، مطلقاً هیچ کس نمی تواند بفهمد درونم چه می گذرد؛ این یعنی تنهایی!" ) و همه ما تنها هستیم. پس برای گذر از احساس عمیق تنهایی باید خودت را کشف کنی و رابطه ات را با درونت دوباره برقرار کنی و "تنها بودن " را تجربه کنی، اما این تنهایی کجا و آن تنهایی کجا؛ ?احساس تنهایی دعوت به سفری درونیست و تجربه تنهایی که توام با ملاقاتی درونی با خود حقیقی است توشه سفر است. ?دعوت به سفر را بپذیر که سفر نکردن هزینه سنگین تری برایت خواهد داشت، اگر دعوت به سفر را اینگونه نپذیری جهان با تجربه های سنگین و دردناکتری مثل خیانت ورشکستگی و... تو را به سفری درونی فرا میخواند? #سوده_هروي #دوره_عزت_نفس_تا_اعتماد_بنفس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.