بنیان گذار کام به کام ارسال شده در بهمن 20، 2020 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 2020 دانلود آهنگ جدید احسان دریادل کوچمون [ATTACH type=full" alt="Ehsan-Daryadel-Koochamoon-Music-fa.com_.jpg]250[/ATTACH] همین حالا دانلود کنید و لذت ببرید ♫ اهنگ چی میشه رد بشی از کوچمون یه نگاهی کنی ابرو کمون با صدای احسان دریادل به همراه تکست و بهترین کیفیت ♫ Download New Music BY : Ehsan Daryadel | Koochamoon With Text And 1 Quality 320 On Combecom متن آهنگ کوچمون احسان دریادل ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── یه جوری میای میری؛ انگاری که دیرته! عذاب دادن منم، جزئی از تقدیرته! میون همه ی اخمات؛ دلبریتم میکنی… دلو دورش میکنی، گاهیم نزدیکته شب پر ستاره ای؛ تو کوچمون پهن باشه… از پنجره نگام کنی؛ وقتی دلم تنگ باشه… جای بد بودن با این دلِ دیوونه… میدونی؟ مهربون باش! فکر نمیکنم دلت سنگ باشه… چی میشه رد بشی از کوچمون؟! یه نگاهی کنی، ابرو کمون! تقصیر دل چیه؟ آرزوش این شده… کاشکی بیای؛ بشی همسایمون! گل گلی پیرهنتوُ شال قرمز رو سرت تک تک اون قدمات، حتی آروم راه رفتنت! همشون فانتزیای شب و روز من شدن! خودمو هر روز مجسم میکنم دور و برت… چی میشه رد بشی از کوچمون؟! یه نگاهی کنی، ابرو کمون! تقصیر دل چیه؟ آرزوش این شده… کاشکی بیای؛ بشی همسایمون! ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── احسان دریادل کوچمون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در بهمن 20، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 2020 عالیه این اهنگ . حس خوبی به ادم میده?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 20، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 2020 ووووای ایوول مرررسی من عاشق این موزیکم با اینکه دارم دوباره دانلود کردم ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در بهمن 22، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2020 برررراوو عجب اهنگی ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در خرداد 1، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 2021 دیگه اسمشم میاد جیغ میزنم فرار میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.