yasi ارسال شده در اردیبهشت 5، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 5، 2021 سلام دوستان ، تو این تاپیک راجع به کوید ۱۹ و تجربیاتمون در این زمینه صحبت میکنیم با آرزوی سلامتی برای همه عزیزان ? 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza-mont ارسال شده در اردیبهشت 17، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 2021 سلام 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در اردیبهشت 18، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 18، 2021 سلام من که خدارو شکر هنوز نگرفتم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 23، 2021 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2021 خدا را شکر منم هنوز نگرفتم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در اردیبهشت 25، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2021 یه تلاشی بزن دادا تو میتونس 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در خرداد 24، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 2021 سلام ولی من اولای دی ۹۸ گرفتم اما اون موقع تو ایران اسمی از کرونا نبود رفتم دکتر ی سری دارو داد بعد گفت فقط خونه بمون مایعات گرم حتی غذا بیشتر سوپ و آش ولی تنگی نفس نداشتم فقط سرفه های وحشتناکی میکردم بدن درد شدید تب لرزسردرد ۱۰ روز خونه بودم کم کم خوب شدم دوستان امیدوارم سلامت و تندرست باشین خیلی مراقب خود و خانواده باشین ?❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در خرداد 26، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 26، 2021 نکنه منشا اصلی تو بودی :دی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در خرداد 27، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 27، 2021 ? 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سزار ارسال شده در تیر 7، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 2021 سلام،امیدوارم که حال همگی خوب باشه.منم اوایل دی ماه دو هفته ای درگیرش بودم .دکتر گفت کرونا نبوده ولی خودم از نشانه هایی که داشتم فکر می کنم که کرونا بوده. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در تیر 7، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 2021 اقا یه نفر دیگه هم اینجا رویت شد کجا بودی تاحالا دادا :دی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سزار ارسال شده در تیر 8، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2021 تو قبلا عکست کبوتر بود؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در تیر 8، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2021 دقیقا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در تیر 11، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2021 منم فکر کنم قبل از اینکه اعلام بشه گرفتم ? بهشت زهرا یه مراسم ختم داشتیم بعدش چند روزی منزل مادر موندم برگشت با وسایل نقلیه عمومی اتوبوس برگشتم (چند نفری سرفه میکردن ) وقتی رسیدم منزل خیلی احساس خستگی و سرماخوردگی داشتم ، یک هفته ای بی اشتهایی ، ضعف ، تهوع ، سرگیجه شدید داشتم یه شب حدود ساعت ۱۱ بر خلاف میلم و وخامت حالم و ضعف شدید جسمانی به اصرار اطرافیان پا شدم برم کمی غذا بخورم که تا بلند شدم فاصله کاناپه تا میز شاید ۳۰ قدم بود که سرگیجه شدید و نفس تنگی باعث شد کنترلم رو از دست بدم و چشمهام سیاهی رفت دیگه چیزی متوجه نشدم ، شانس اوردم آقامون به موقع قبل از اینکه زمین بخورم سرم رو گرفته بوده وگرنه شاید با برخورد با کف سالن میشکافت، بعد سریع فشارمو چک میکنه که دستگاه بوق میزنه و ارور میده بلافاصله نمک میریزه زیر زبونم و زنگ میزنه اورژانس ، تشخیص آنفولانزا بود و بیمارستان پر بود از موارد انفولانزایی و تعدادی فوتی . حدود یک ماه بعد اعلام شد ویروس کرونا امده. خلاصه که فعلا زنده ام ?? 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در تیر 13، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2021 ?نزدیک بوده خدا رحم کنه ها خدا رو شک که همگی سلامتین? 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در تیر 13، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2021 بله نزدیک بود ریق رحمت را سر بکشیم ? 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در تیر 30، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 2021 خدا رو شکر ک سالمین آقای خوب اینجور وقتاس ک خودشو نشون میده براوووو? امیدوارم ک همه دوستان سالم باشن❤? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سزار ارسال شده در آذر 13، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 13، 2021 ان شا الله که زودتر این مریضی ریشه کن بشه❤️ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .