بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 6، 2021 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 2021 (ویرایش شده) روزگارِ سادگیها و دلهایِ خوش... کاش میدونستیم چه روزای خوبی داشتیم حیف حیف که گذشت و نفهمیدیم چجوری گذشت... [ATTACH type=full]259[/ATTACH] در این موضوع سعی می کنیم عکس ها کلیپ ها از قدیم را قرار بدهیم اگر کسی چیزی داره رو کنه یاد قدیما بخیر ویرایش شده مرداد 6، 2021 توسط Combecom 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 6، 2021 مالک بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 2021 [ATTACH type=full]257[/ATTACH] مرا به قبل برگردونید...به این خونه ها عروسیا من آدم قدیمم ? شمام یاد عروسیای قدیم افتادی؟ چقدر باصفا بود عروسی یک شب نبود از چند روز قبل و بعد عروسی جشن داشتیم یادش بخیر ... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 6، 2021 مالک بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 2021 [ATTACH type=full]258[/ATTACH] يادمان باشد محبت تجارت پاياپای نيست، چرتکه نیندازيم که من چه کردم و درمقابل تو چه کردی، بیشمار محبت کنيم، حتی اگر به هردليلی کفۀ ترازوی ديگران سبکتر بود... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 6، 2021 مالک بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 2021 [ATTACH type=full]260[/ATTACH] به خودم که نگاه میکنم میبینم؛ باید چندین سالِ پیش به دنیا میآمدم! کنارِ حوضِ آبی خانمان، زیرِ درخت خرمالو چای مینوشیدم . من باید خیلی سالِ پیش زندگی میکردم تا در و پنجره ی خانهیمان چوبی میبود. و موسیقی را با گرامافون به جان و دلِ خانه تزریق میکردم. عصرها حیاطش را آب و جارو میکردم و بوی خاک نم خوردم میپیچید ، بعد دلمان گرم شود به عشق، به خانه، به زندگی... خلاصه بگم.... از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان ! من آدمِ این زمان نیستم. از تار و پود ام جا مانده ام ... من آدم دو سه دهه پیشم...? 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 6، 2021 مالک بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 2021 [ATTACH type=full]261[/ATTACH] نسل جدید حتی نمیدونه اینا چیه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 6، 2021 مالک بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 2021 یه زمانی سقف آرزوهامون خیلی کوتاه بود.مثل آوردن چند قلم گچ از دفتر مدرسه [ATTACH type=full]262[/ATTACH] 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .