رفتن به مطلب
کام به کام

طراح تایم*لاین فیس*بوک، این شرکت را ترک می*کند .+عکس

mahsa k

ارسال های توصیه شده

نیکولاس فلتون، طراحی که تایم*لاین فیس*بوک را ساخته است قصد دارد این شرکت را ترک کند. فلتون اخبار مربوط به این موضوع را به نحو شایسته*ای در تایم*لاین صفحه فیس*بوکش عنوان کرده است. او اعلام نکرده که پروژه بعدی*اش چه خواهد بود وتنها گفته است که قصد رفتن به نیویورک را دارد. او همچنین اظهار داشته که از محصولات آینده فیس*بوک که در آن*ها دخیل بوده است مطمئن است.

****پیام کامل Felton به شرح زیر است:

در تاریخ ۱۹ آوریل سال ۲۰۱۱ میلادی وارد دفتر فیس*بوک در پالو*آلتو شدم و پروژه تایم*لاین را آغاز کردم. دو سال گذشت، خیلی شب*ها تا دیروقت بیدار بودم تا بعدش بتوانیم چند تا جشن به مناسبت ارائه سرویس*ها بگیریم و کمی*دیگر شرکت را ترک خواهم گفت.

فرصت کمک به جا *انداختن چنین سرویس مهمی*بین تعداد زیادی کاربر نقطه قوتی در کارنامه حرفه*ای من بوده است. از کار روی این پروژه بی*نهایت مفتخرم. از تیمی*که طراحی من را ساخت سپاسگزارم و به محصولاتی که طراحی کرده*ام و در آینده ارائه خواهند شد اطمینان دارم.

فلتون که متخصص تجسم طراحی است با خلق مجموعه*ای از اینفوگرافی*ها بر اساس زندگی شخصی*اش و قرار دادن آن*ها در کنار هم در یک سالنامه گرافیکی از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ میلادی، توجه فیس*بوک را به خود جلب کرد.

Chris Cox، نایب رئیس بخش محصولات فیس*بوک در کنفرانس f8 developer فیس*بوک در سال ۲۰۱۱ درباره فلتون اظهار داشت: “به محض اینکه کارهایش را در فیس*بوک دیدیم گفتیم: باید تلاش کنیم و این شخص را استخدام کنیم”.

****اینطور که به نظر می*رسد کار فلتون در فیس*بوک به اتمام رسیده است. شاید دیدگاه او درباره به تصویر کشیدن اطلاعات شخصی به*طور کامل اجرا شده و به اتمام رسیده و یا شاید فعالیت*های او آنقدرها هم که فیس*بوک دوست داشته مورد اقبال واقع نشده (فیس*بوک اخیرا تغییراتی در تایم*لاین داده است و ظاهر این تایم*لاین جدید نسبت به نسخه اصلی ساده*تر و سرراست*تر است). به هر صورت، فعالیت*های او در طراحی و اطلاعات احتمالا در اشکال دیگری ادامه خواهند داشت.

http://www.smsplz.com/wp-content/uploads/2013/04/smsplz.com-nicholas-felton1.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...