mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 سکوت که میکنم میگویی خــــداحافظ !لطفا دیگر سکوت هایـــــــم را تفسیر نکناگر می توانستی معنی آن هـــــــا را بفهمی که،کارمان بــــــه خداحافظی نمی کشید ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 چــه زیبــاست وقتـی میفهمـی کسـی زیــر ایـن گنــبد کبــود انتظــارت را میـکشـــــد چــه شیــــــرین اســـــت طعــم پیامکی کــه میگـــوید : ” کجایـی” ...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 اگر خوابیده بودم بی شک هر شب خوابت را می دیدم سالــهاست بـه انتــظار دیدارت بیدارم من بازنده ی خواب و بیداریــــــم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 تن من زخمی است... یک خراش کمتر یا بیشتر چه فرقی دارد...؟! راحت باش! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 چشمان مرا به چشمهایش گره زد بر زندگیم رنگ غم و خاطره زد او رفت ولی نه طبق قانون وداع یکبار فقط به شیشه ی پنجره زد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 غریبه! هوای دلم عجیب برایت گرفته! من و آسمانی از حرف های نگفته! راستی، جسارت نباشد تو کی می آیی ؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 چـﮧ سَـפֿـﭞ اَسـﭞ هَـم پـآییز بآشَـﬤ، هَـم اَبر بآشَـﬤ، هَـم بآرآטּ بآشَـﬤ، هَـم פֿـیآبآטּ ِ פֿـیس بآشَـﬤ ... اَمـــــآ... نـﮧ تــو بآشے ... نـﮧﬤستے بَـرآے فِشُرﬤטּ بآشـﬤ، نـﮧ پآیے بَـرآےقَـﬤم زَﬤטּ بآشَـﬤ وَ نـﮧ نگآهـے بَـرآے زُل زَﬤטּ ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 هنگام بارش باران سرت را رو به آسمان نگیرمن به بوسه های باران روی صورتت هم حسودی میکنم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 آنـــقدر نـفس مـی کــشم … تـــا ، تمـــام شـود.. همـه ی آن “هـــوایــی” کـه ، ســـراغ ِ تـــو را مـی گــــیـرد … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 من بر چشمانم پارچه ای سیاه خواهم بست تا هیچ چیز را نبینم نه شکنجه را و نه چراغها را تنها صدایشان را خواهم شنید و هر چه را که بشنوم لب باز نخواهم کرد چرا که دهانم بوی مرگ می دهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 من تمنا کردم که تو با من باشی تو به من گفتی - هرگز، هرگز! پاسخی سخت و درشت و مرا غصه این هرگز، کشت… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 من مانده ام و انبوهی از اندوه و تو بهانه ی چشمانم کمی آرام تر از دیدگانم جدا شو . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 از صدایم اشک می بارد آه من تنهاترین، تنهای این دنیام هیچ یاری، مهربانی، هیچ همدردی نیست حتی سایه ای اینجا قلب من عمریست بغضش را فروخورده اشک های تلخ من هم سخت، تکراریست هستم اما از تهی هم نیست تر، گویا بودنم همرنگ مرگی ممتد و جاریست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 حرف تو که میشود من چقدرناشیانه ادعای بی تفاوتی میکنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 بگوچه مخدری بوددر بــــــــــــــودنتکه این همــــهنبودنت را درد میکشم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 اینجــا صـدای پـا زیــاد می شنــوم...! امــا هیچکــدام تــو نیستــی ...! دلــــــم ؛ خـوش کرده خــودش را بــه ایـن فکــر ؛ که شایــد ؛ پابرهنه بیایی ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 پراز بغضم شانه ات ساعتی چند رفیق؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 می ترسمــــــ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 درنگعجب دنیای عجیبیست!رفتن و ماندن من به یک نقطه بند بودزمانی که گفتی”برو”چقدر عاشقانه می شد ، اگر نقطه اش بالا بود . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 کلمات قدرت آزار دادن شما را ندارند مگر آنکه گوینده ی کلمات؛ برایتان بسیار عزیز باشد… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 زبانـم لـال چشـمـم کـور اگـر غیـر از بـو ی تـو شنـیده باشـم یـاد تنـت کـه مـی افـتم رشتـه ی افکـارم پنـبه مـی شـود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 می خواهم خودکشی کنم؛ نه اینکه تیغی بردارم و رگم را بزنم؛ قید احساسم را می زنم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 بیا با پنجه راه برویم. . . روی تن این دنیا. . . بگذار خواب بماند. . . نفهمد از قانونش گریخته ایم و، دل باخته ایم. . . ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 خاطراتت صف کشیده اند !یکی پس از دیگری … حتی بعضی هاشان آنقدر عجولند که صف را بهم زده اند ! و من … فرار می کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگی که … خیلی دوستش دارم خیلی ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 قسم به آیه آیه هـــای دلتنگــی که در تلاوت عشق؛ نام تو را کسی چون من حزین نمی خواند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.