mahsa k ارسال شده در مهر 4، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2013 دلم میخواهد کسی باشد ، خوب باشد ، مهربان باشد ، بس باشد و همه ی این بودن هایش فقط برای من باشد ، فقط برای من ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MeRjei ارسال شده در مهر 5، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 5، 2013 راستی خدا دلم هوای دیروز را کرده هوای روزهای کودکی را دلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارم آرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورد دلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنم الفبای زندگی را میخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستند دلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تان هر چه میخواهید بکشید این بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تو دلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدم آن را نچینم دلم میخواهد ... می شود باز هم کودک شد؟؟؟؟ راستی خدا! دلم فردا هوای امروز را می کند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 19، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 2013 فقط پلی بودم برای عبورت….فکر تخریب من نباش به آخر که رسیدی دست تکان بده خودم فرو میریزم !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 19، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 2013 با تمـام مـداد رنگـی هـای دنـیا بـه هـر زبـانی که بـدانی یـا نـدانی ! خـالی از هـرتشبیه و استعـاره و ایهـام … تنهـا یکــ جملـه برایـت خـواهـم نوشت : دوستت دارمــ خاص ترین مخـاطب خـاص دنیـا ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 19، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 2013 مرا که هیچ مقصدی به نامم…و هیچ چشمی در انتظارم نیست را ببخشید که با بودنم ترافیک کرده ام . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 21، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 2013 ميدوني که من جزتو با هر کسی که باشم باز تنهام…؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در مهر 28، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 پشت سرم حرف بود… حدیث شد… می ترسم آیه شود ! سوره اش کنند به جعل ! بعد تکفیرم کنند این جماعت نا اهل.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2013 خدایـــا! دلم سخت معـــجزه می خواهد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.