رفتن به مطلب

مورينيو:* اولويتي براي قهرماني در فصل بعد ندارم

Kia-Ho3eiN

ارسال های توصیه شده

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD][h=2] سرمربي چلسي با اعلام اين که تيمش را در همه بازي*ها به قصد پيروزي به ميدان خواهد فرستاد، مي*گويد در حال حاضر به بازيکنان ديگر فکر نمي*کند و از بازيکنان کنوني*اش راضي است.[/h][/TD]

[TD=align: left]http://www5.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00005544.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]ژوزه مورينيو براي دومين بار هدايت آبي*پوشان شهر لندن را در اختيار گرفت تا حضور مجددي روي نيمکت چلسي داشته باشد.

سرمربي چلسي در آستانه آغاز بازي*هاي چلسي در فصل جديد فوتبال اروپا تاکيد کرد تيمش امسال در همه جام*هاي پيش*رو مدعي قهرماني است و هيچ اولويتي براي قهرماني ندارد.

مورينيو بدون اشاره به اين که کدام مسابقات براي او در فصل آينده مهم است، گفت :* برايم فرق نمي*کند کدام ليگ يا بازي مهم است. براي من بازي بعدي تيمم مهم است. اگر بازي بعدي در ليگ قهرمانان باشد، ليگ قهرمانان برايم مهم مي*شود. مي*دانم که در فوتبال انگليس ليگ برتر اهميت زيادي دارد. مي*خواهيم در تمام بازي*هايمان با ذهنيت پيروزي وارد ميدان شويم. اولويتي در تيم چلسي ندارم بلکه مي*خواهم در تمام مسابقاتي که پيش*رو داريم با يک ريتم مشخص و ذهنيت پيروزي وارد ميدان شويم.

مورينيو در ادامه با اعلام اينکه در ليگ برتر انگليس دو تيم منچستريونايتد و منچستر*سيتي دو رقيب اصلي در فتح ليگ برتر هستند، درباره رقيبان تيمش در ليگ قهرمانان اروپا گفت:* در ليگ قهرمانان اروپا حريفان بيشتري داريم و به همين خاطر فتح ليگ قهرمانان سخت*تر از ليگ برتر است اما تمام تلاش خود را در ليگ قهرمانان خواهيم کرد و تا پايان در اين رقابت*ها خواهيم جنگيد.

سرمربي چلسي درباره بازي آينده تيمش با سينگ*هاي تايلند که منچستريونايتد را هفته گذشته شکست داد، گفت: مي*خواهم با ترکيب هجومي تيمي متفاوت را روانه ميدان کنم.* از شکست بدم مي*آيد. بازيکنان هم دوست ندارند شکست بخورند. قطعا فردا در بازي دوستانه خود نتيجه خوبي خواهيم گرفت؛ با اين حال شکست به معناي زانوي غم بغل گرفتن نيست و هيچ چيز را در تيم من تغيير نمي*دهد. روحيه پيروزي براي من بسيار مهم است. اگر بتوانيد در بازي*هاي دوستانه خود هم پيروز شويد به هدف خود رسيديد.

سرمربي چلسي در پايان درباره خريد احتمالي وين روني براي تيمش در فصل نقل*وانتقالات گفت:* مربيان تيم*هاي بزرگ تا پايان روز 31 اوت درگير نقل*وانتقالات هستند. اين اتفاقي قديمي در فوتبال است که هميشه شايعه*هاي زيادي در اين فصل به گوش برسد و در پايان پس از شايعات زياد اتفاقي که بايد رخ دهد، به وقوع مي*پيوندد. در حال حاضر از تمامي بازيکناني که در اختيار دارم، راضي هستم و به بازيکنان ديگري فکر نمي*کنم.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...