رفتن به مطلب
کام به کام

اشجاري:در استقلال براي بازيکن ارزش قائل نبودند

Kia-Ho3eiN

ارسال های توصیه شده

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD]

[h=2] مدافع* - هافبک فصل گذشته استقلال با انتقاد از مديريت اين تيم مي*گويد، آبي*ها براي بازيکن ارزشي قائل نبودند.[/h][/TD]

[TD=align: left]http://www5.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00944773.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] حسن اشجاري با انتقاد از مديريت استقلال گفت: بعد از سپاهان به استقلال رفتم و اين کار از لحاظ فوتبالي برايم عالي بود. قهرماني ليگ لذت*بخش بود اما در استقلال براي بازيکن ارزشي قائل نبودند. اصلا شرايط خوب نبود و خودتان ديديد همه* بازيکناني که نيم*فصل به استقلال آمدند، از اين تيم جدا شدند.

به گزارش ايسنا ، او افزود: در استقلال براي ديدن مديرعامل بايد از هزار صافي بگذري. يک بار راهت نمي*دهند و يک بار بد برخورد مي*کنند اما در سپاهان اين شرايط نبود. چه بازيکن باشيد، چه هوادار مي*توانيد به باشگاه سپاهان برويد و در طبقه سوم آقاي رحيمي را ملاقات کنيد. اين درست نيست که من از باشگاه طلبکارم اما کسي جوابم را ندهد. چطور تلفن من را نمي*توانند جواب بدهند اما با همه مصاحبه مي*کنند و به بازيکنان جديدشان چندصد ميليون پول مي*دهند؟ از همان روزي که به استقلال آمدم به دنبال پولم هستم و اين درست نيست.

مدافع - هافبک فصل گذشته استقلال در ادامه انتقاداتش را متوجه مديريت و معاون استقلال کرد و گفت: بارها مي*ديدم که پول به شکل ناعادلانه تقسيم مي*شود. اي کاش حداقل مي*گفتند، نداريم. نه اين*که جواب تلفن را ندهند. چطور قبل از آمدن به استقلال هر دقيقه زنگ مي*زدند که رضايت*نامه را بياور و استقلالي شو اما الان جواب نمي*دهند؟ اميري وقتي به من چک مي*داد، جان فرزندش را قسم خورد که چکش پاس مي*شود. تا الان هم به خاطر هواداران استقلال چيزي نمي*گفتم. آنها در سرما و زير باران در تمرينات و بازي*ها ما را تشويق مي*کردند و حق آنها اين نيست.

اشجاري در پاسخ به اين سوال که آيا صحت دارد که يک بار با لگد به در دفتر فتح*الله*زاده کوبيده است، اظهار کرد: نه. واقعيت اين است که نگهبان دفتر فتح*الله*زاده به من گفت به 110 زنگ مي*زند و از اين جهت حرصم گرفت و کمي داد زدم و با مشت به در مي*کوبيدم تا فتح*الله*زاده بشنود. مي*دانستم که او در دفتر حضور دارد. نگهبان هم مرا مدام مي*کشيد و باعث عصبي*تر شدنم مي*شد.

او تصريح کرد: اين*جور مسائل را براي اولين بار بود مي*ديدم و متاسفانه جوري رفتار مي*کنند که مردم بگويند آن بازيکن پولکي بوده است. در سپاهان به خاطر يک کارت زرد بازيکن در کميته انضباطي باشگاه بايد حاضر مي*شد، به همين دليل و پرداخت*هاي به* موقعش اگر اين تيم 20 سال متوالي هم قهرمان شود، نبايد تعجب کرد. دو، سه روز پيش از استقلال شکايت کردم و همه* اميدم به آقاي حسن*زاده است که قول داده براي پول*هاي ما تلاش کند.

بازيکن اين فصل ملوان درباره* شرايط اين تيم هم گفت: ملوان تيم خوبي بسته و تمريناتمان بدون حاشيه به خوبي پيش مي*رود. در حال آماده شدن هستيم و در ليگ مي*خواهيم خوش بدرخشيم.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...