Kia-Ho3eiN ارسال شده در مهر 17، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 2013 [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=2] هافبک جديد ملوان درباره ماجراي جباري و فتح*الله*زاده مي*گويد، جباري* مثل يک بزرگ*تر در تيم خواست حق کوچک*ترها را بگيرد.[/h][/TD] [TD=align: left]http://www5.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00037953.jpg[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] محسن يوسفي درباره پيوستنش به ملوان گفت: همان طور که فوتبال غيرپيش*بيني است، پيوستنم من هم به اين تيم کمي غيرقابل پيش*بيني بود. به هر حال از حضور در ملوان راحت هستم. اين تيم با جذب مهره*هاي خوب و کادرفني بادانش وضعيت مطلوبي دارد. البته کمي مشکل مالي وجود دارد اما بعد از صحبت با درودگر تصميم قطعي گرفتم که به ملوان بپيوندم. به گزارش ايسنا ، او در ادامه و در پاسخ به اين سوال که نخستين مربي خارجي تاريخ ملوان را چگونه مي*بيند، بيان کرد: در مورد او بايد در طول مسابقات ليگ ارزيابي داشت. همه بازيکنان او را دوست دارند و از لحاظ روحي - رواني همه آماده هستند. به نظرم چند هفته* نخست خيلي مهم است و اگر بتواند در ابتداي کار موفق باشد، فشارها از او برداشته مي*شود. هافبک اين فصل ملوان در ادامه با تمجيد از جو عمومي تيم ملوان افزود: شرايط شهر انزلي و تيم ملوان خاص است. در اين فضا راحتم و همه بازيکنان و کادرفني مي*خواهند توانايي*هاييشان را اثبات کنند. يوسفي در پاسخ به اين سوال که چرا از زمان جدايي از استقلال دچار افت شده است، گفت: قرار بود در استقلال بمانم اما روز آخر اتفاقاتي افتاد و مسائلي پيش آمد که از اين تيم جدا شدم. نيم*فصل نخست فصل گذشته خوب نبود اما در نيم*فصل دوم از عملکردم در نفت تهران راضي بودم. با اين حال با شما موافقم که کمي افت کرده*ام اما مي*خواهم در ملوان جبران کنم و بار ديگر به اوج فوتبالم برگردم. او که سابقه بستن بازوبند کاپيتاني استقلال را بر بازويش را دارد، در پاسخ به سوالي درباره مجتبي جباري بيان کرد: جباري مسلما حق دارد. منکر زحمات فتح*الله*زاده نيستم اما در استقلال عدالت معنا ندارد. جباري به عنوان يکي از بزرگ*ترهاي استقلال از کوچک*ترهاي تيم دفاع کرده است. من خودم از استقلال بالاي دويست ميليون طلب دارم اما دستم به هيچ کجا بند نيست. هافبک جديد ملوان درباره پست احتمالي*اش در اين تيم اظهار کرد: سرمربي تيم تاکنون مرا در چند پست مختلف امتحان کرده است ولي به شخصه دوست دارم پشت مهاجمان بازي کنم. با اين حال هر چه را سرمربي تصميم بگيرد، بايد قبول کرد. يوسفي در پايان با ابراز اميدواري از موفقيت ملوان تصريح کرد: مي*خواهيم فصل آينده با توجه به تماشاگران خوب ملوان و بازيکنان مستعدمان و البته مشکلات مالي حرف زيادي براي گفتن داشته باشيم. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.