Kia-Ho3eiN ارسال شده در مهر 17، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 2013 [TABLE=align: center] [TR] [TD] [h=2] بازيکن تازه وارد بايرن*مونيخ اعلام کرد که سرمربي اين تيم براي پيوستنش به قهرمان بوندس*ليگا او را متقاعد کرده است.[/h][/TD] [TD=align: left]http://www5.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00945229.jpg[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] تياگو آلکانترا پس از اينکه رسما به عنوان بازيکن بايرن*مونيخ معرفي شد، تأييد کرد که حضورش در بايرن به خاطر پپ گوارديولا بوده است که تأثير زيادي روي فوتبال او داشت. به گزارش فارس، تياگو اظهار داشت: تا به حال مربي*اي مثل گوارديولا نداشته*ام. خيلي فکر کردم و فصل گذشته*ام در بارسا را تحليل کردم. اما وقتي رقابت*هاي اروپايي تمام شد، پپ مرا صدا زد و من به اين مسئله فکر کردم. تياگو همچنين گفت: باشگاه*هاي زيادي نيستند که در سطح بايرن*مونيخ يا بارسلونا باشند. جدايي از باشگاه آسان نبود زيرا بارسا خانه من است. تياگو که در بايرن*مونيخ پيراهن شماره 6 را بر تن خواهد کرد، خاطرنشان کرد: اگر تنها يک روز در زندگي باشد که کاملا احساس خوشحالي کنم، آن روز مي*تواند امروز باشد. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.