فانوس دریایی ارسال شده در مهر 19، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 2013 قدم می زدم برزمین ... زمین خدا...زمینی که ازجنس من است... نه...! من ازجنس اویم...! ازجنس خاک ...خاک پاک... امانه...1پاک بودم... قبل ازاینکه پای برخاک گذارم... شاید... شایداولین گناهم له کردن هم جنسم بود... له کردن خاکی که مهدوتابوت من است... مهدپاک تابوت خاک....! سمانه جعفرزاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 19، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 2013 شایداولین گناهم له کردن هم جنسم بود... له کردن خاکی که مهدوتابوت من است... مهدپاک تابوت خاک....! ]چه قدر این قسمت قشنگ هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
فانوس دریایی ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 خواهش میکنم نظرلطفته به وبم بیاسربزن شایدخوشت بیاد:24: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 23، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 فانوس دریایی عزیز ادرس وبلاگتون را در قسمت اطلاعات خود وارد کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.