Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 در زمان قدیم که روستاییان محصولات خودشان را بمیدان برای فروش می آ وردند یک زن روستایی یک سبد تخم مرغ به میدان آورده که بفروشد. هنوز هیچ نفروخته بود که اسب یک سوار پایش خورد به سبد تخم مرغ در نتیجه بیشتر تخم مرغ ها شکستند. اسب سوار خیلی نا راحت شد و از روستایی پوزش خواست و حاضر شد پول همه آنها را بپردازد. اسب سوار از روستایی سوال کرد: مادر جون چند تا تخم مرغ داشتی؟ خانم در جواب گفت: تعدادشونو نمیدو نم اما وقتی آنهارا دوتا دوتا بر میداشتم یکی باقی میموند وقتی سه تا سه تا بر میداشتم یکی باقی میموند, وقتی چهارتا چهارتا بر میداشتم یکی باقی میموند, وقتی پنحتا پنحتا بر میداشتم یکی باقی میموند, وقتی شش تا شش تا بر میداشتم یکی باقی میموند, اما وقتیکه هفت تا هفت تا بر میداشتم هیچی باقی نمیموند. اسب سوار حساب کرد و پول تخم مرغای زن را داد. سوال: کمترین تعداد تخم مرغی که زن روستایی میتوانست داشه باشد چندتا بود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در مهر 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 7 تا دیگه :49: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 22، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 نه من فکر می کنم بیشتر از 150 تا باشه اینجوری که فکر می کنم باس فرد هم باشه :5: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در مهر 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 اهان راست میگی حوسم به 5 نبود اگه 5 نباشه 7 میشه ولی با وجود 5 تا 7 نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در مهر 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 بجان بهروز دیگه 301 دونه دونه نشستم حساب کردم و تقسیم کردم :30: اگه اشتبه ماشین حساب از دستم خسته شده میخواسته خلاص بشه جواب اشتب داره و پیچونده:9: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 22، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 خدا این موتور جست و جو را از ما نگیره :15::1: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در مهر 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 جست و جو:7: کلی حساب کردم باید یه عددی پیدا میکردم که وقتی تقسیم بر 7 میکنی یه عدد کال بدست بیاد بعدش دونه دونه بر هرکدوم از اعداد تقسیم کردم اینجوری بدست اوردمش:60: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 22، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 جست و جو:7: کلی حساب کردم باید یه عددی پیدا میکردم که وقتی تقسیم بر 7 میکنی یه عدد کال بدست بیاد بعدش دونه دونه بر هرکدوم از اعداد تقسیم کردم اینجوری بدست اوردمش:60: :5: راس میگیا اما گوگلم خوبه :4::17: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.