بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 22، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 دوستان یکی یکی اونایی که گواهی نامه گرفتند راست و حسینی بیان بگند چی جوری گرفتند و با چه درد سری :30: متنظریماا منم برا خودمو می نویسم :9: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در مهر 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 من که اصلا دنبال گرفتن گواهی نامه نرفتم :48: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آبان 31، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 31، 2013 یادش بخیر چه روزهایی بود هنوزم وقتی یادم میاد خندم میگیره:ws47:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در آبان 31، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 31، 2013 من ماشین جلو دستم بود خودم رانندگی رو کشف کردم هیچ کس بهم آموزش نداد وقتی رفتم آموزش رانندگی مریبم میخواست شروع کنه بگه کلاژ کارش چیه و از این حرفا من روشن کردم و راه افتادم:nw (10):cbc بنده خدا دهنش باز مونده بود میگفت تو گواهینامه داری گفتم نه والا :whistle:cbc بعد وقتی مثلا آموزشش تموم شد که بیشتر شبیه ولگردی تو خیابونا و تعریف با مربی بود ماشینو در آموزشگاه پارک کردم و رفتم سوار ماشین خودم شدم :smiley-fcbc1: بیچاره مربیم انگار آب سرد ریختن روش... همه جلساتو برام امضا کرد گفت نیازی نیست دیگه بیای منم از خدا خواستم شد:a (10):cbc ولی با این حال اینقدر سرهنگش سخت گیر بود موقع امتحان که بار اول رد شدم ضایع شدم بدجور... ولی خب نامردی بود:3:cbc این تنها خاطره من از گواهینامه گرفتنم بود:smiley-fcbc1: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آذر 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 1، 2013 من 11سال پيش گرفتم گواهيناممو يادمه اونموقعه كلاس آموزشي هاش اينجوري نبود خلاصه چند جلسه كه رفتيم به خيال خودمون فول شديم در حد شوماخر:52 (2):cbc اما موقعه امتحان افتادم زير دست خشن ترين افسر فكر كنم اسمش سرگرد يار احمدي بود...:smiley-fcbc1:(حافظه رو داشتي):raqs:cbc خلاصه سه بار از امتحان رد شدم كه بار چهارم گواهيناممو گرفتم:nw (10):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.