Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 ز همان کودکی به ما هشدار دادند و جدی نگرفتیم … یادت هست ؟ در دفتر مشقهایمان خطوط فاصله همیشه قرمز بود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 دیوار احساس من را همه… کوتاه می پندارند ، اما چه می دانند ، در پس این دیوار کوتاه ، زمینش عمق فراوان دارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 هوایم را داشته باش … وقتی تو هوایم را داری هوا هم خوب میشود اصلا هوا هم به هوای تو خوب میشود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 هیچ شباهتی با یوسف نبی ندارم ! نه رسولم ! نه زیبایم ! نه عزیز شده ام ! نه چشم به راهی دارم ! فقط در چاه خاطرات تو افتاده ام … . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 قلب من … دموکراتیک ترین دولت دنیاست آنقدر که تو را نیز همچون خودم از ته دل دوست می دارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 چقدر سخته واسه رسیدن به ستارت تا آسمون بری اما وقتی رسیدی ببینی صبح شده … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 درخت با برگ های خشک و شاخه های شکسته هم هنوز درخت است … آدم اما “دلش که بشکند” ، دیگر آدم نمی شود ! . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 سنگین ترین غروب من لحظه ی بی تو بودن است اگر ماندم که می آیم به سویت اگر مردم فدای تار مویت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 . از فرهاد پرسیدم : هنوز به شیرین فکر میکنی ؟ گفت : آهسته ای دوست ، لیلی خواب است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 حکایت مخاطب خاص و ما حکایت برکه است و ماه ، دور از هم و در دل هم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 به سلامتی اونایی که وقتی دست میدن یه دنیا تعهد تو دستاشونه ! . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 کاش دلتنگی مثل میوه بود ! فصلش که تمام میشد چیزی دیگر جایش را میگرفت اما افسوس جای دلتنگی را فقط دلتنگی میگیرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 ”سنگ شدن” دلم ، آخرین سین امسال بود ! دیگر دلم با هیچ نگاهی نمی لرزد ... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 الان اگه شما همین طوری بیکار هم نشسته باشید تو خونه ... از نظر پدر و مادرتون ، بچه ی همسایه یا بچه ی فامیل بهتر از شما بیکار می شینه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 برف پاک کن بیهوده جان می کند ... باران این سوی شیشه است ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 و عشق قیچی شد وقتی تو سنگ شدی و من کاغذ بی رنگ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2013 پایانم نزدیک است ، نبودنم را تمرین کن ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.