Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 استیک شیر ماهی http://s1.picofile.com/file/7787398923/small_634303505463930000.jpg مواد اولیه : شیر ماهی ۸۰۰ گرم سرکه چهار قاشق غذاخوری روغن نصف پیمانه زنجبیل تازه رنده*شده دو سانتی*متر نمک و فلفل به میزان لازم زعفران دم*کرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری پیاز خلال شده یک عدد استیک شیر ماهی طرز تهیه: شیر ماهی را برش*زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید. نکته: می*توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.