Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 بادمجان کباب :http://s4.picofile.com/file/7773207846/small_634767600978668750.jpg بادنجان قلمی متوسط شش عدد پیازداغ نصف پیمانه ناردون(انار خشک)نصف پیمانه رب نارنجدو قاشق غذاخوری شکریک قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری نمک، فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه ابتدا بادنجان*ها را پوست گرفته، نمک زده، وسط آن*ها را یک برش می*دهیم و می*گذاریم در آبکش یک ساعت بمانند تا تلخی آن*ها گرفته شود. سپس در ظرفی پیازداغ، ناردون، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط می*کنیم. بادنجان*ها را شسته خشک کرده سپس در شکم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در روغن داغ شده آنها را سرخ می*کنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود. برای آماده*سازی سس آن نیز رب نارنج، شکر، نمک، فلفل و یک پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط کرده و در کنار بادنجان*ها می*ریزیم. سپس حرارت را ملایم کرده و در تابه را می*گذاریم تا سس غلیظ و بادنجان*ها پخته شوند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.