رفتن به مطلب

قلیه ماهی


Mohammad

ارسال های توصیه شده

http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1371841589_original_nvqaicmwxokuldsejyhz.jpg

 

موادلازم:

یک کیلو( شوریده- سنگسر- هامور) ماهی پوست گرفته و پاک شده

یک بوته سیر

300 گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله)

یک بسته تمرهندی

یک عدد متوسط پیاز

به قدر دلخواه زردچوبه و نمک

یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی

طرزتهیه:

ماهی را به اندازه ی تکه های 4×4 سانتی متر خُرد کرده و می شوییم . ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت می دهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...