رفتن به مطلب
کام به کام

دلمه ماکارانی


Mohammad

ارسال های توصیه شده

http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1369560295_original_cxyqlibdzaonughvmfep.jpg

 

مواد لازم:

ماکارونی شكلی= 3 فنجان

لپه پخته= 2 فنجان

سبزی دلمه ساطوری شده = 500 گرم

گوشت چرخ كرده= 300 گرم

سركه در صورت تمایل= به مقدار کافی

زعفران دم شده = به مقدار کافی

شكر در صور تمایل= به مقدار کافی

نمك و فلفل كمی= به مقدار کافی

ادویه كمی= به مقدار کافی

روغن مایع =1 فنجان

برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه*فرنگی= به مقدار کافی

پیاز نگینی شده =2 عدد

 

طرز تهیه:

گوشت چرخ كرده را با پیاز و روغن یك تفت بدهید و نمك و فلفل و ادویه بپاشید. ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با كمی نمك و روغن بپزید و بگذارید تا كاملاً مغز پخت شود سپس آبكش كنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد. یك ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط كنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شكر یا سركه یا هر دو را به یك میزان بریزید) مواد آماده شده*ی دلمه را می*توانید درون هر كدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه*فرنگی، كاهو یا كلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده كنید. با این تفاوت که در برگ مو با سس آب روغن و چاشنی مورد نظرتان پخت نمائید. ولی در سایر دلمه*ها می*توانید با سس آب و رب گوجه*فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، كاری) پخت نمائید. دلمه را با حرارت كم و به صورت دم پخت نمائید و هیچكدام از موارد یاد شده برای پر كردن را با هم طبخ ننمائید. برای تهیه چاشنی شیرین شكر را دو برابر سركه و برای چاشنی ترش سركه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه*ها بریزید تا دلمه*ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می*گیرد، برای نرم و لطیف شدن دلمه كمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...