Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1369560295_original_cxyqlibdzaonughvmfep.jpg مواد لازم: ماکارونی شكلی= 3 فنجان لپه پخته= 2 فنجان سبزی دلمه ساطوری شده = 500 گرم گوشت چرخ كرده= 300 گرم سركه در صورت تمایل= به مقدار کافی زعفران دم شده = به مقدار کافی شكر در صور تمایل= به مقدار کافی نمك و فلفل كمی= به مقدار کافی ادویه كمی= به مقدار کافی روغن مایع =1 فنجان برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه*فرنگی= به مقدار کافی پیاز نگینی شده =2 عدد طرز تهیه: گوشت چرخ كرده را با پیاز و روغن یك تفت بدهید و نمك و فلفل و ادویه بپاشید. ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با كمی نمك و روغن بپزید و بگذارید تا كاملاً مغز پخت شود سپس آبكش كنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد. یك ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط كنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شكر یا سركه یا هر دو را به یك میزان بریزید) مواد آماده شده*ی دلمه را می*توانید درون هر كدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه*فرنگی، كاهو یا كلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده كنید. با این تفاوت که در برگ مو با سس آب روغن و چاشنی مورد نظرتان پخت نمائید. ولی در سایر دلمه*ها می*توانید با سس آب و رب گوجه*فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، كاری) پخت نمائید. دلمه را با حرارت كم و به صورت دم پخت نمائید و هیچكدام از موارد یاد شده برای پر كردن را با هم طبخ ننمائید. برای تهیه چاشنی شیرین شكر را دو برابر سركه و برای چاشنی ترش سركه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه*ها بریزید تا دلمه*ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می*گیرد، برای نرم و لطیف شدن دلمه كمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.