رفتن به مطلب

پیتزا ماکارونی


Mohammad

ارسال های توصیه شده

http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1351573472_original_glkdnyhmqaxbsczowtrp.jpg

 

مواد لازم برای ۲ نفر

سویا: ۲ پیمانه

ماکارونی فرمی یا رشته*ای: ۵۰۰ گرم

قارچ پخته شده: یک فنجان

روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

هویج: یک عدد متوسط

ذرت پخته شده: یک* پیمانه

نخود فرنگی پخته شده: یک پیمانه

پودرآویشن: به مقدار دلخواه

شیر: یک پیمانه

آرد: یک* پیمانه

کره: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

ماکارونی را در ظرف آب جوش بریزید و بگذارید مغز پخت شود سپس آبکشی کنید. اگر از ماکارونی رشته*ای استفاده* می*کنید باید آن را به تکه*های کوچک ریز کنید.

سویا را در آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید بجوشد سپس آبکشی کنید. سویا را کمی با دست بفشارید تا آب آن گرفته شود. سویا را در روغن مایع کمی تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه*کنید. قارچ، ذرت، نخود فرنگی و فلفل دلمه*ای را به سویا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

کف ظرف مخصوص پخت پیتزا را چرب و ماکارونی را ته ظرف پهن کنید و روی آن سس مخصوص پیتزا بریزید تا ماکارونی چسبندگی پیدا کند. روی ماکارونی را مواد مخلوط شده بریزید و سپس روی مواد را پنیر پیتزا ریخته وروی پنیر هویج رنده* شده، را بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی*گراد بگذارید تا پیتزا طلایی شود.

 

سس مخصوص پیتزا

۱۰۰گرم کره را در ظرفی حرارت ملایم دهید تا رقیق شود یک پیمانه آرد را آرام به آن اضافه کنید و تفت دهید یک پیمانه شیر را هم به آرد و کره اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس یکدست و غلیظ شود.

نکته: به جای سس پیتزا، برای چسبندگی ماکارونی می*توانید از ۲ عدد تخم مرغ استفاده*کنید ابتدا تخم*مرغ*ها را شکسته و خوب هم بزنید تا کاملاً رقیق شود سپس با ماکارونی مخلوط کنید. و در ظرف مخصوص پیتزا بریزید.

ذرت که به فارسی بلال نامیده می*شود، گیاهی است یکساله که ارتفاع آن تا ۴متر هم می*رسد. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه*یافته است. ذرت حاوی انرژی، آب، پروتئین،* چربی، ویتامین*های گروه B و مواد معدنی است.

برگ*های ذرت متناوب و دراز است. رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین و زیازانتین است. همچنین کاکل ذرت حاوی گوگرد، فسفر، سیلیسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و مقدار زیادی پتاسیم بوده و این پتاسیم ادرارآور است و درد و ناراحتی*های دستگاه ادراری را تسکین می*دهد. برای دم کردن کاکل ذرت،* مقدار ۳۰ گرم از آن را در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت ۵ دقیقه دم می*کنند. ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک و دارای ارزش غذایی فراوانی است. استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی دندان جلوگیری می*کند، مصرف روغن ذرت باعث کاهش کلسترول خون می*شود. همچنین روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماری*های پوستی مفید است. به*غیر از کاکل و دانه*های ذرت از برگ، ریشه و ساقه آن نیز استفاده*های طبی می*شود.

 

کف ظرف مخصوص پخت پیتزا را چرب و ماکارونی را ته ظرف پهن کنید و روی آن سس مخصوص پیتزا بریزید تا ماکارونی چسبندگی پیدا کند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...