رفتن به مطلب

مرغ شکم پر


Mohammad

ارسال های توصیه شده

http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1364199901_original_slmzbvrangcjtyepfiwo.jpg

 

مرغ..........1عدد

زيره..........1 قاشق چاي خوري

فلفل..........2عدد

برنج..........يك دوم پيمانه

پودر كاري..........1 قاشق سوپ خوري

سيب زميني..........4 عدد

پياز كوچك..........چند عدد

رب گوجه فرنگي..........2 قاشق سوپ خوري

روغن زيتون..........يك چهارم پيمانه

نمك و فلفل..........به مقدار لازم

پياز سرخ كرده..........3 قاشق سوپخوري

قارچ خورد شده..........يك پيمانه

سير ..........سه حبه

 

طرز تهيه

ابتدا مرغ را پاك كرده تميز شسته و خشك نماييد.سپس برنج را آبكش كرده.فلفل سبز را ريز خرد كرده،آنگاه مخلوطي از برنج و فلفل سبز و زيره و پياز سرخ كرده داخل شكم مرغ بگذاريد و آن را بدوزيد.در اين مرحله مرغ را در سيني فر چرب شده قرار دهيد و با برس روغن زيتون و نمك و فلفل را به روي مرغ ماليده و پودر كاري را در يك پيمانه آب حل كرده و به همراه پياز هاي ريز در سيني ريخته و سيني را در فر قرار دهيد.پس از يك ساعت و نيم رب گوجه را در يك پيمانه آب و يك قاشق سركه حل كرده و با برس بر روي مرغ ماليده و اضافه سس را در سيني و قارچه ها را اضافه نماييد.سيب زميني ها را جداگانه در فويل پيچيده و در فر قرار ميدهيمو بعد از بيرون آوردن سيب زميني بر روي آن يك چاك ميدهيم و كمي كره و جعفري داخل آن ريخته و براي دورچين مرغ استفاده ميشود.

اين غذا رو از مادرم ياد گرفتم....مادرم...مرغ شكم پر را به دو صورت درست ميكند...كه حالت دوم را در سري بعدي براتون مينويسم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...