رفتن به مطلب

مرغ سرخ کرده با سس قارچ


Mohammad

ارسال های توصیه شده

http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1368524187_original_zuqmfyjnibdtaspghxvw.jpg

 

مواد لازم :

سینه مرغ=۲ عدد

روغن زیتون=یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط= یک عدد، خرد شود

سیر=2 حبه

آویشن ن=صف قاشق چای*خوری

پودر سبزی*جات معطر =۲- ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل= به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ :

قارچ=۲۵۰ گرم

خامه= ۴/۳ پیمانه

سس سویا= یک قاشق غذاخوری

آرد ذرت=یک قاشق غذاخوری

کره یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

 

طرز تهیه :

 

• فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

 

 

• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

 

• روی سینه*های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

 

 

• در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

 

 

• تکه*های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن*ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.

 

 

• مرغ*ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

 

 

• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

 

 

• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ*ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

 

 

• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.

 

 

• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.

 

 

• سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...