رفتن به مطلب

خورش گل کلم


Mohammad

ارسال های توصیه شده

http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1367830460_original_kudwsinmvbycfjahxloe.jpg

 

مواد لازم :

ـ گوشت= ۳۰۰ گرم

ـ گل کلم کوچک= ۱ عدد

ـ لپه =یک چهارم پیمانه

- پیاز سرخ شده= ۳ الی ۴ قاشق

ـ لیمو عمانی= ۴ عدد

ـ رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق

ـ زعفران دم کرده

ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به قدر کافی

ـ روغن به مقدار لازم (هر چه کمتر بهتر)

طرز تهیه :

گوشت را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کنید و در روغن با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید و آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد .

 

گل کلم را به قطعاتی اندازه گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی دوست ندارندو یا از روغن پرهیز می کنند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند .

 

لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید گل کلم خیلی زود پخته و نرم می شود سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را بریزید ۴ الی ۵ دقیقه بعد خورش آماده است

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...