Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1367830460_original_kudwsinmvbycfjahxloe.jpg مواد لازم : ـ گوشت= ۳۰۰ گرم ـ گل کلم کوچک= ۱ عدد ـ لپه =یک چهارم پیمانه - پیاز سرخ شده= ۳ الی ۴ قاشق ـ لیمو عمانی= ۴ عدد ـ رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق ـ زعفران دم کرده ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به قدر کافی ـ روغن به مقدار لازم (هر چه کمتر بهتر) طرز تهیه : گوشت را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کنید و در روغن با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید و آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد . گل کلم را به قطعاتی اندازه گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی دوست ندارندو یا از روغن پرهیز می کنند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند . لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید گل کلم خیلی زود پخته و نرم می شود سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را بریزید ۴ الی ۵ دقیقه بعد خورش آماده است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.