رفتن به مطلب

خورش قيمه


Mohammad

ارسال های توصیه شده

موادلازم:

مغز ران گوساله يا گوسفند=750 گرم

لپه=100 گرم

پياز سرخ کرده=2 قاشق غذاخوری ليموعمانی=4 تا 5 عدد

سیب زمینی=5 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی =دو قاشق سوپخوری

روغن =به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی

نمک و فلفل =به مقدار کافی

طرز تهیه:

پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ريزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به اين ترتيب کمی سرخ می کنیم.

اين عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نمايد. گوشت را داخل ظرف می ريزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشيده شود، بعد دو ليوان آب می ریزیم.

 

کمی نمک و فلفل و ليمو عمانی را به آن اضافه می کنيم و می گذاریم با يک حرارت ملايم پخته شود و کاملا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...