Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 موادلازم: مغز ران گوساله يا گوسفند=750 گرم لپه=100 گرم پياز سرخ کرده=2 قاشق غذاخوری ليموعمانی=4 تا 5 عدد سیب زمینی=5 عدد متوسط رب گوجه فرنگی =دو قاشق سوپخوری روغن =به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی نمک و فلفل =به مقدار کافی طرز تهیه: پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ريزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به اين ترتيب کمی سرخ می کنیم. اين عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نمايد. گوشت را داخل ظرف می ريزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشيده شود، بعد دو ليوان آب می ریزیم. کمی نمک و فلفل و ليمو عمانی را به آن اضافه می کنيم و می گذاریم با يک حرارت ملايم پخته شود و کاملا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.