Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1342939677_original_fgxjbkilscdpumvoazrq.jpg مواد لازم برای ۴نفر: - نخودفرنگی؛ ۵۰ گرم یا یک*چهارم پیمانه - روغن زیتون؛ ۳ قاشق سوپ*خوری - پیاز؛ یک عدد بزرگ (ریز خرد شود) - تکه*های مرغ* بدون استخوان؛ ۴۵۰ گرم - آب*مرغ؛ یک و نیم پیمانه - زردچوبه؛ یک قاشق چای*خوری - پودر دارچین؛ نصف قاشق چای*خوری - جوز هندی رنده شده؛ یک چهارم قاشق چای*خوری - نعنا خشک؛ ۲ قاشق سوپ*خوری - بادمجان؛ ۲ عدد (نگینی خرد شود) - گوجه*فرنگی متوسط؛ ۸ عدد (نگینی خرد شود) - سیر؛ ۲ حبه (رنده شده) - نمک و فلفل؛ به میزان لازم - برگ نعنا؛ چند عدد برای تزیین روش پخت: ۱ – ابتدا نخودفرنگی*ها را داخل قابلمه*ای بریزید و بعد از اضافه کردن مقداری آب، در ظرف را بگذارید و روی شعله اجاق*گاز قرار دهید تا بپزد. ۲ – یک قاشق از روغن زیتون را در تابه*ای بریزید و روی اجاق*گاز قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را در روغن سرخ کنید. پس از آن، تکه*های مرغ را نیز اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ روی حرارت ملایم اجاق*گاز نیم*پز شود. ۳ – قابلمه متوسطی آماده کنید و همه مواد (شامل زردچوبه، آب مرغ، دارچین، جوز هندی، نعنا و نخودفرنگی نیم*پز شده) را در آن بریزید و با اضافه کردن کمی نمک و فلفل مزه*دار کنید؛ سپس قابلمه را به مدت یک ساعت روی شعله اجاق*گاز قرار دهید. نکته: اگر از اول مرغ پخته را در خورش بریزید، بعد از حرارت دادن طولانی*مدت، له می*شود؛ مگر آنکه مرغ را تنها کمی در روغن تفت دهید و به صورت نیم*پز به همراه بقیه مواد به خورش اضافه کنید تا پخت آن کامل شود. ۴ – در این فاصله زمانی یک ساعته، مقدار باقیمانده روغن را در تابه*ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس بادمجان خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید. بعد گوجه*فرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید و کناری بگذارید. ۵ – ا ین مخلوط را پس از گذشت یک ساعت همراه مرغ پخته به خورش اضافه کنید و روی شعله ملایم اجاق*گاز حدود ۴۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان خورش را با برگ*های نعنا تزیین کرده و با پلوی ساده سرو کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.