Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1374140480_original_mgcajyqisvfewlopxhdu.jpg موادلازم: جو =دو و نيم پيمانه نخود و لوبيا چيتي =يك و نيم پيمانه پياز متوسط سرخ شده =دو عدد سير =دو حبه سبزي آش= يك كيلوگرم زردچوبه =یك قاشق چايخوري نعنا داغ =دو قاشق غذاخوري نمك، فلفل وروغن به ميزان لازم كشك به ميزان لازم حبوبات را جداگانه مي*پزيم. جو را از شش ساعت قبل خيس مي*كنيم. جو خيس خورده را در قابلمه ريخته، همراه آب و سير روي حرارت قرار مي*دهيم تا جوها كاملا بپزند. پس از پخته شدن جو، سبزي آش خرد كرده را مي*افزاييم، وقتي نيم*پز شد حبوبات، پياز و نعنا داغ، زردچوبه، نمك و فلفل را مي*افزاييم و مي*گذاريم تا آش جا بيفتد. در صورت دلخواه مي*توانيم كشك را به آش اضافه كرده و آن را با آش مخلوط كنيم، يا پس از سرو آش، كشك را به همراه نعنا داغ روي آش بريزيم. نكــته: حدود سه ساعت طول مي*كشد تا آش جا بيفتد. زماني كه جو را روي حرارت قرار مي*دهيد تا موقع پخته شدن اصلا هم نزنيد، چون هم زدن باعث مي*شود كه جو ته بگيرد.مي*توانيد در صورت دلخواه به اين آش گوشت اضافه كرده و آن را با آب گوشت بپزيد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.