Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 چه بسا تلاش کننده ای که به زیان خود می کوشد هرکس پرحرفی کند یاوه می گوید و آن کس که بیندیشد آگاهی یابد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 به من بگو: نگو! ……………. نمی گویم اما نگو : نفهم! که نمی توانم من می فهمم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 خدایا! به من توفیق عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت و دوست داشتن بی آنکه عشق بداند را عطا کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده و در اوج ایثارش به قساوت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 من هرگز نمی نالم! قرنها نالیدن بس است… می خواهم فریاد بزنم اگر نتوانستم سکوت می کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 خدایــــــــــا سرنوشت مرا خیر بنویس تقدیری مبارک تا هرچه را که تو دیر می خواهی زود نخواهم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 دوست داشتن کسی که لایق محبت نیست اسراف محبت است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 نامم را پدرم انتخاب کرد ونام خانوادگیم را یکی از اجدادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه، قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می*تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 وقتی که دیگر نبود من به بودنش نیازمند شدم وقتی که دیگر رفت من به انتظار آمدنش نشستم وقتی که دیگر نمی*توانست مرا دوست بدارد من او را دوست داشتم وقتی که او تمام کرد من شروع کردم وقتی که او تمام شد من آغاز کردم چه سخت است تنها متولد شدن مثل تنها زندگی کردن است مثل تنها مردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 دنیا را بد ساخته اند … کسی را که دوست داری ، تو را دوست نمی*دارد … کسی که تورا دوست دارد ، تو دوستش نمی*داری … اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد … به رسم و آئین هرگز به هم نمی*رسند … و این رنج است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 آنگاه که تقدیر نیست و از تدبیر نیز کاری ساخته نیست خواستن اگر با تمام وجود با بسیج همه اندامها و نیروهای روح و با قدرتی که در صمیمیت است تجلی کند اگر هم هستیمان را یک خواستن کنیم یک خواستن مطلق شویم و اگر با هجوم و حمله*های صادقانه و سرشار از امید و یقین و ایمان بخواهیم پاسخ خویش را خواهیم گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 خداوندا از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می*گویند: فراموشش کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 خدایا به من زیستنی عطا کن که در لحظه ی مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بر بیهودگی اش سوگوار نباشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 خدایا من در کلبه حقیرانه خود کسی را دارم که تو در ارش کبریایی خود نداری منچون تویی را دارم وتو چون خود نداری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 پروردگارا به من تو فیق عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند عنایت فرما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 … نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد … نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت … ولی بسیار مشتاقم … که از خاک گلویم سوتکی سازد … گلوم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ و بازیگوش … تا که پی در پی دم گرم خویش را بر گلویم سخت بفشارد …. و سراب خفتگان خفته را آشفته تر سازد … تا بدین سان بشکند دائم سکوت مرگبارم را لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 به من بگو نگو ، نمیگویم ، اما نگو نفهم ، که من نمی*توانم نفهمم ، من می*فهمم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 روزی که بود ندیدم….روزی که خواند نشنیدم روزی دیدم که نبود….روزی شنیدم که نخواند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 خدایا به من توفیق تلاش در شکست صبر در نومیدی عظمت بی نام دین بی دنیا عشق بی هوس عطا کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 سرمایه*های هر دلی حرف*هایی است که برای نگفتن دارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 من هرگز نمی*نالم… قرنها نالیدن بس است… میخواهم فریاد بزنم…! اگر نتوانستم سکوت میکنم…. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 همواره روحی مهاجر باش به سوی مبدا به سوی آنجا که بتوانی انسانتر باش و از انچه که هستی و هستند فاصله بگیری این رسالته دائمی*توست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 خداوندا به هر کس که دوست میداری بیاموز که عشق از زندگی کردن بهتر است و به هر کس که دوست میداری بچشان که دوست داشتن از عشق برتر است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 انها(دشمنان)از فهمیدن تو می*ترسند.از گاو که گنده تر نمیشوی می*دوشنت و از اسب که دونده تر نمیشوی سوارت میشوند و از خر که قوی تر نمیشوی بارت میکنند. انها از فهمیدنتو میترسند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.