Hojjat ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 بچه هایی که عاشق شعر و مشاعره هستن حتما ازین جور تاپیک ها خوششون میاد اولیش رو من میگم و استارت میزنم :40: افتادگی آموز اگر طالب فیضی... هرگز نخورد آب زمینی که بلند است:63: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 تا درخت دوستی کی بردهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 23، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 میازار موری که دانه کش هست *** که جان دارد و جان شیرین خوش هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 تا سحر چشم یار چه بازی کند که باز ... بنیاد بر کرشمه جادو نهاده ایم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 23، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری *** من نباشم روزگاری این بماند یادگاری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در مهر 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 يوسف گمگشته باز آيد به كنعان غم مخور كليه احزان شود روزي گلستان غم مخور http://goftomanedini.com/images/smilies/00020694.gif نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مهر 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2013 روی خاکی و نم چشم مرا خوار مدار . . . چرخ فیروزه طربخانه ازین کهگل کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در مهر 24، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 دی، کودکی بدامن مادر گریست زار کز کودکان کوی، بمن کس نظر نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 24، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 ترسم این قوم که بر درد کشان می خندند در سر کار خرابات کنند ایمان را نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 ای بی خبر بکوش تا صاحب خبر شوی . . . تا راهرو نباشی کی راهبر شوی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مهر 26، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2013 یک حرف سوفیانه بگویم اجازتست . . . ای نور دیده سلح به از جنگ داوریست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 26، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2013 تا درخت دوستی که بر دهد ...........حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مهر 26، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2013 من که ره بردم به گنج حسن بی پایان دوست . . . صد گدای همچو خود را بعد ازین قارون کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 26، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2013 منم که شهره ی شهرم به عشق ورزیدن ...........منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مهر 26، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2013 نصیحت من دیوانه در طریقت عشق . . . همان حکایت دیوانه و سنگ صبوست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 26، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2013 تا توانی دل به دست اور ........... دل شکستن هنر نمی باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مهر 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 27، 2013 دی شب به سیل اشک ره خواب میزدم . . . نقشی به یاد خط تو بر آب میزدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 مراعهدیست باجانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چوجان خویشتن دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 من هرچه دیده ام زدل ودیده دیده ام گاهی زدل بود گله گاهی زدیده ام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 مرغ شكستــه بالم و صياد بي وفا ترسم به اين بهانه ز دامم رها كند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 در چمن هر ورقی دفتر حالی دگر است حیف باشد که ز کار همه غافل باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 یک روز دلم بستر توفان ها بود گهواره مهر پرور جان ها بود امروز کویری است عطشنک افسوس آن دل که طربخانه باران ها بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 دور گردون گرد و روزی بر مراد ما نرفت دایماً یکسان نماند حال دوران غم مخور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 روی نــگــار در نــظــرم جــلــوه مــی*نــمـود وز دور بــوســه بــر رخ مــهــتــاب مــی*زدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 ماجرا کم کن و بازآ که مرا مردم چشم خرقه از سر به درآورد و به شکرانه بسوخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .