بنفشه صبح ارسال شده در فروردین 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 30، 2014 کودک و نوجوان - دانش- محیط زیست- آیدا ابوترابی: چه قدر به آن چه می خوریم، فکر می کنیم؛ به غلات، سبزیجات، حبوبات و... چنددرصدشان از دل خاک بیرون می آیند؟! چنددرصدشان غیر مستقیم برای تولید به خاک و آب نیاز دارند؟ بخش عمده ی غذاها به خاک و آب وابسته اند. آلوده شدن این دو عنصر، بیش از هر چیز روی مواد خوراکی اثر می گذارد و سلامت جانداران را به خطر می اندازد. آلوده شدن خاک به دو روش اصلی اتفاق می افتد. دفن کردن مواد سمی و مضر در آن و اضافه شدن مواد شیمیایی و آلوده به آن. این آلودگی ها ممکن است از طریق آب دریاها، باران و حتی آلودگی هوا به خاک منتقل شود. بی خود نیست که به ساختار طبیعت، چرخه می گویند. یعنی کوچک ترین تغییری در آن، روی بقیه ی قسمت ها هم اثر می گذارد. http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2014/1/14-1-28-183035p1.jpg شاید فکر کنید مهم ترین نوع آلودگی، آلودگی هواست؛ اما این طور نیست. آلودگی خاک از جدی ترین خطرهایی است که زندگی ما را تهدید میکند. بخش عمده ی آب شیرین در دنیا رو به اتمام است و آلوده شدن بیش تر آب و خاک، می تواند پیامدهای ناگوار زیادی داشته باشد. http://images.hamshahrionline.ir//images/2014/1/14-1-28-182743p2.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.