Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 غزل غزل بیاد تو، قدم قدم فدای تو نفس نفس برای تو، منم همش بیاد تو... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 دوباره فال حافظ میگیرم.... دوباره توی فالمی... همیشه در خیالتم... اگر چه بی خیالمی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 نفس بده که برایت نفس نفس بزنم... نفس به جز تو نخواهم برای کس بزنم... مرا اسیر خودت کرده ای دعایی کن... که آخرین نفسم در این قفس بزنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 کاش میشد قصه رفتن را وقت گفتن بی صدا تغییر داد... کاش میشد سرنوشت خویش را خود نوشت و بر کف تقدیر داد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 خدایا، آنکه در تنهاترین تنهاییم، تنهای تنهایم گذاشت.... خواهشی دارم... تو در تنهاترین تنهاییش تنهای تنهایش نذار... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 یه گونی عشق تقدیم تو باد.... عشقش واسه خودت، گونیش هم واسه نون خشکاتون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 بیادتم.... حتی اگر قرار باشد شبی بی چراغ در حسرت یافتنت تمام کوچه ها را قدم بزنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 ضربان قلبم رو روی خنده های تو تنظیم کردم... بخندی تا زنده بمونما... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 وقتی تو نیستی همه نیستن... نه که نیستن! هستن! ولی مثل تو نیستن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 گاه سکوت معجزه میکند... و تو می آموزی که همیشه بودن در فریاد نیست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2013 بیست رو ضربدر 777 بکن. دوباره در 13 ضرب کن. هرچی در اومد تو همونی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 هر قلبي دردي دارد. فقط نحوه ابراز آن متفاوت است. برخي آنرا با اشك ابراز مي كنند و برخي با لبخند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 كافه چي ...!!! قهوه بياور...!!! تلخ تلخ...!! آنقدر دروغهايش شيرين بود كه دلم را زد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 سرمیزشام وقتی یادش افتادم یهوبغض کردمو اشک توی چشمام جمع شد.... همه نگام کردن...نمیدونستم چی بگم؟!گفتم چقدر دغاغ بود..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 كاش در دهكده عشق فراواني بود*توي بازار محبت.توي بازار رفاقت.توي بازار صداقت كمي ارزاني بود*كاش اگر گاه كمي لطف به هم ميكرديم*مختصر بود ولي ساده و بي منت و پنهاني بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 وضعیت خوبی ندارم مرا ببخش! دستم از اشیا رَد می*شود رَد می*شود از تلفن فراموشت نکرده*ام فقط کمی... کمی، مُرده**ام! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 از لبخندت براي تغيير دنيا استفاده كن مگذار دنيا لبخندت را تغيير دهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 خيلي وقته جز "بيخيال" حرفه ديگه اي برام نمونده... بيخياله همه چيز.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 هيچ وقت كسي رو دوست نداشته باش چون دوست داشتن اسارت است و اسارت انسان را به جنون ميكشاند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 محاسبه عاشقانه : ۱ + ۱ = همه چیز و ۲ – ۱ = هیچ چیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 من که از کوی تو بیرون نرود پای خیالم / نکند فرق به حالم چه برانی چه بخوانی چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی / نه من آنم که برنجم ، نه تو آنی که برانی . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 اسپند دود می کنم ، برای عشقمان هر شب میان راز و نیاز های شبانه نکند جادوگر زشت بی تفاوتی ، چشممان بزند . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 هر کسی می تواند با شما لبخند بزند هر کسی می تواند با تو گریه کند اما کسی که تو را دوست دارد وقتی اشک در چشمان شماست ، میتواند آنرا تبدیل به لبخند کند . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 گفتی : نفرین میکنی ؟ گفتم : نه ، اما از خدا میخوام هیچکس ، اندازه من دوستت نداشته باشد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.