JaVaD ارسال شده در مهر 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2013 http://www.beytoote.com/images/stories/health/he1671.jpg جلوگیری از لاغری در ماه رمضانمتخصصان به افرادی که برای افزایش وزن و لاغر شدن و رسیدن به تناسب اندام در ماه رمضان به آنها مراجعه می*نمایند توصیه های را گوشزد می کنند.متخصصان به افرادی که برای افزایش وزن و لاغر شدن و رسیدن به تناسب اندام در ماه مبارک رمضان به آنها مراجعه می*کنند مصرف انواع حلیم، کله پاچه، خوراک گوشت ، خوراک کبک و گوشت بزغاله را در وعده افطار به آنها توصیه می*کنند.آنها اعتقاد دارند گنجاندن این مواد به سبد غذایی افراد لاغر به آنها کمک می*کند که بر لاغری خود در ماه مبارک رمضان غلبه کنند. مصرف شیر برنج، شیرینی هایی مانند باقلوا، قطاب، خوردن پسته، فندق، بادام ، کنجد، و گنجاندن میوه های شیرین به سبد غذایی را از دیگر عوامل موثر در افزایش وزن افراد لاغر در ماه رمضان می دانند. آیا روزه سبب لاغری می شود ؟ در کسانی که به نحو صحیح روزه می گیرند و دو وعده غذای نسبتاً سبک در سحری و افطار می خورند روزه سبب لاغری می شود . به بیان دیگر ، اگر در هنگام روزه داری یک وعده غذای انسان حذف شود طبعاً کالری دریافتی کمتر از میزان نیاز بوده و برای تأمین مازاد نیاز به انرژی از چربی ذخیره در بدن استفاده خواهد شد و فرد لاغر می شود . اما اگر غذای مصرفی در سحر ، افطار و تا هنگام خواب ، در حد نیاز بدن و یا حتی بیشتر باشد لاغری رخ نمی دهد این چاق شدن در زمان روزه*داری اتفاق می*افتد اگر فرد رعایت کالری مصرفی را ننماید و اگر هم در زمان روزه*داری رعایت کند، بلافاصله پس از اتمام روزه*داری (پس از ماه رمضان) و آن هم به علت افزایش کالری مصرفی اتفاق خواهد افتاد.پس راه چاره چیست؟ آخرین اطلاعات علم تغذیه تأکید بر عدم کاهش تعداد وعده*های مصرفی در طول روزه داشته و بنابراین یک رژیم صحیح در طول ماه مبارک رمضان مشتمل خواهد بود بر: (1) صرف یک وعده غذای سبک پس از اذان مغرب (2) با فاصلة حداقل 2 ساعت صرف شام (3) مصرف سحری روزه و افزایش وزن برخلاف گروه اول، گروه دیگری که برای افزایش وزن تلاش می*کنند، سوال می*کنند که چگونه می*توانند رژیم خود را طی ماه رمضان ادامه دهند. در پاسخ به این گروه موارد زیر توصیه می*شود. شما می*توانید در طول ماه مبارک رمضان هم از رژیم افزایش وزن خود پیروی کنید. برای این کار می*توانید غذاهای با کالری بالا و حجم کم (با دانسیته انرژی بالا) که بیشتر غذاهای چرب و شیرین هستند را البته با در نظر گرفتن سالم بودن آنها استفاده کنید.برای مثال در سوپ*های خود خامه اضافه کنید. برنج خود را با کره میل کنید. همچنین می*توانید به خورش*ها قدری آرد اضافه کنید تا هم غلیظ*تر شوند و هم میزان کالری آنها بیشتر شود. استفاده مناسب از مواد غذایی شیرین مانند خرما، شله زرد و انواع فرنی، حلوا و کاچی و شیربرنج*خانگی با افزودن عسل به آن راه دیگری برای دریافت کالری اضافی است. استفاده از تمام وعده*ها و میان وعده*ها در مدت زمان مجاز به دریافت مقادیر اضافی کالری کمک می*کنند بنابراین به خصوص وعده سحری را از دست ندهید و آن را جایگزین وعده ناهار که حذف می*شود، بکنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.