negar ارسال شده در مهر 28، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 "تـــو" فقط شـــاد باش... "مــن" تمام غمهـــایت را گریـــه میکنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در مهر 28، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2013 بیا همبازی خوب کودکی دوباره بچه می شیم یواشکی اگه حرفی واسه خندیدن نبود تا ته دنیا می خندیم الکی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آبان 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 2013 تو که نیستی... سالهاست که رفته ای... اما من هنوز هم در ایوان دلم هر روز با روباهایت عاشقی می کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آبان 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 2013 گریه شایدزبان ضعیف باشد! شاید کودکانه....شاید بی غرور.... اما هر وقت گونه هایم خیس میشود: می فهمم نه ضعیفم...نه کودکم... بلکه پر از احساسم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آبان 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 2013 ﻧﻪ ﺣﻮﺻﻠـــﻪ ﯼ ﺩﻭﺳـــﺖ ﺩﺍﺷﺘــﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫـــــــﻢ ﮐﺴـﯽ ﺩﻭﺳﺘـــــــــﻢ ﺩﺍﺷﺘـﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﯾـﻦ ﺭﻭﺯﻫـــﺎ ﺳـــــَــــﺮﺩﻡ ... ﻣﺜـﻞ ﺩﯼ , ﻣﺜـﻞ ﺑﻬﻤـــﻦ , ﻣﺜـﻞ ﺍﺳﻔﻨــــــﺪ ﻣﺜـﻞ ﺯﻣﺴﺘــــ ـــــﺎﻥ ﺍﺣﺴــــــﺎﺳـﻢ ﯾـﺦ ﺯﺩﻩ ﺁﺭﺯﻭﻫـــــــــﺎﯾـﻢ ﻗﻨﺪﯾــــﻞ ﺑﺴﺘــﻪ ﺍﻣﯿــــــﺪﻡ ﺯﯾــﺮ ﺑﻬﻤــﻦ ِ ﺳــﺮﺩ ِ ﺍﺣﺴــﺎﺳﺎﺗﻢ ﺩﻓــــــــﻦ ﺷـﺪﻩ .... ﻧﻪ ﺑﻪ ﺁﻣـــــدنی ﺩﻝ ﺧﻮﺷــﻢ ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺭﻓﺘـــــنی ﻏﻤﮕﯿــﻦ ﺍﯾـﻦ ﺭﻭﺯﻫـــﺎ ﭘــُﺮ ﺍﺯ ﺳﮑـــــــــﻮﺗـﻢ .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 24، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 24، 2013 دست هایم را محکم تر بگیر؛ من هیچ وقت نمی خواهم؛ تو را به دستِ خاطرات بسپارم ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 30، 2013 شايد تو ... سكوت ميان كلامم باشي ! ديده نميشوي اما من تو را احساس ميكنم! شايد تو هياهوي قلبم باشي ! شنيده نميشوي اما من تو را نفس ميكشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 گاهی حرف ها وزن ندارند..... ریتم ندارند..... اهنگ ندارند..... اما خوب گوش کن.... درد دارند.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 http://aloneboy.com/pic/mataleb/matn/axe%202%20%5BAloneBoy.com%5D%20nafare.jpg روزی که این عکس را گرفتیم نمی*دانستیم کدام* یک از ما، آن را با چشمهای خیس تماشا خواهد کرد… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 http://aloneboy.com/pic/mataleb/sher/bivafa%20%5BAloneBoy.com%5D.jpg این همه خاطره یادگاری این همه ناله و بی قراری حق من این نبود که بخوای تو اینجوری رو دلم پا بذاری من به خاطر به تو رسیدن این همه ناله و زجرکشیدم این همه بی وفا گریه کردم رفتنت آخرش شد نصیبم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 http://aloneboy.com/pic/mataleb/sher/miravam%20%5BAloneBoy.com%5D%20ama%20bedan.jpg می روم اما بدان یک سنگ هم خواهد شکست آن چنان که تار و پود قلب من از هم گسست می روم با زخم هایی مانده از یک سال سرد آن همه برفی که آمد، آشیانم را شکست می روم اما نگویی بی وفا بود و نماند از هجوم سایه ها دیگر نگاهم خسته است راستی، یادت بماند از نگاه چشم تو تاول غربت به روی باغ احساسم نشست طرح ویران کردنم اما عجیب و ساده بود روی جلد خاطراتم دست طوفان نقش بست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 پیری میگفت: اگه میخوای جوان بمونی دردهای دلتو فقط به کسی بگو که دوسش داری و دوستت داره خندیدم و گفتم: پس چرا تو جوان نموندی؟ پیر لبخند تلخی زد و گفت: دوستش داشتم دوستم نداشت.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 بعضی وقتا سکوت می کنی چون اینقدر رنجیدی که نمی خوای حرفی بزنی ... بعضی وقتا سکوت می کنی چون واقعآ حرفی واسه گفتن نداری ... گاه سکوت یه اعتراضه ، گاهی هم انتظار ... اما بیشتر وقتا سکوت ، واسه اینه که هیچ کلمه ای نمی تونه ... غمی رو که توو وجودت داری ، توصیف کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 http://aloneboy.com/pic/mataleb/matn/delam%20baraye%20khodam%20%5BAloneBoy.com%5D%20tang%20shode.jpg ترک ما کردی برو همصحبت اغیار باش یار ما چون نیستی با هر که خواهی یار باش مست حسنی با رقیبان میل می خوردن مکن بد حریفانند آنها گفتمت هشیار باش آنکه ما را هیچ برخورداری از وصلش نبود از نهال وصل او گو غیر برخوردار باش گر چه می*دانم که دشوار است صبر از روی دوست چند روزی صبر خواهم کرد گو دشوار باش صبر خواهم کرد وحشی در غم نادیدنش من که خواهم مرد گو از حسرت دیدار باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 مـــــــــن از زنــــدگــــانـــــــــی آمـــوخـتـم چـگـــــــــونـــه اشـــــک ریـخـتـــــــن را؛ ولــــــــی اشـکـهـــــــــایــــم نـیـامـــوخـــت چـگــــــــــونـه زنـدگـــــــــی کـــــــردن را... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 6، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 2013 هیچکس نمیداند.........!!! پشت این چهره ی آرام دردلم چه میگذرد.........!!! نمیدانی........!!! کسی نمیداند.....!!! این آرامش ظاهرواین دل ناآرام.......!!! چقدرخسته ام می کند.........!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 10، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 2013 گرچه از فاصله ی ماه ز من دورتری ولی انگاه همین جا و همین دور و بری ماه می تابد و انگار تویی می خندی باد می آید و انگار تویی می گذری . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 10، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 2013 http://upload7.ir/images/43112820677940042510.jpg تو این روزها برایم حکم باران را داری وسط کویر؛ همانقدر زندگی بخش، همانقدر محال ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 19، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 2013 بعضی وقتامجبوری.... توفضای بغضت بخندی...... دلت بگیره ولی دلگیری نکنی.......... شاکی بشی ولی شکایت نکنی................. گریه کنی ولی نذاری اشکات پیدابشن........................ خیلی چیزاروببینی ولی ندیدش بگیری............................................. خیلی ها دلتو بشکنن ولی فقط سکوت کنی............................................................. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 2013 تو شعر نمی گویی حرف نمی زنی تصویری شده ای در قابی که من هر صبح با آن حرف می زنم برایش شعر می گویم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sahaar ارسال شده در دی 29، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 2013 تمام ذهن مرا گرفته است نام تو ، یاد تو ، کلام تو ، نگاه تو ، صدای تو ، ولی دستانم خالیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 3، 2013 می گـویند زنـدگـی زیـباسـتــــــــــ و بــهـار را گـواه مـی آورنـد... و مـن می گـویـم زنـدگی زیـباسـتـــــــــ اگـر بـاور هـای پـاکـــــــ را بـاور داشـتـه بـاشــیـم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 2013 درد هـــا فراموش میشوند اما همـــــدرد ها هرگـــــــز... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 2013 غم دل با که بگویم که مرا یاری نیستجز تو ای روح روان هیچ مددکاری نیست غم عشق تو به جان است و نگویم به کسی که در این بادیه غمزده،غمخواری نسیت راز دل را نتوانم به کسی بگشایم که در این دیر مغان راز نگهداری نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنفشه صبح ارسال شده در بهمن 4، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 2013 برایت آسمانی خواهم کشید پر از ستاره های همیشه نورانی تو در کنار من روی ابرها من غرق آنهمه مهربانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.