رفتن به مطلب

شب قدر(پیامک)

Mohammad

ارسال های توصیه شده

از گنه دم به دمم آتش طوفنده شدم

هم شدم از تؤبه خجل، هم ز تو شرمنده شدمصاحب من! خالق من! داور من! یاور من!حیف تو را داشتم و غیر تو را بنده شدمhttp://s4.picofile.com/file/7856415913/%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B9%DB%8C_%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7_%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87_%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%87_%D8%AA%D9%88%D8%A8%D9%87_%D9%88_%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%AA_%D8%A8%D8%A7_%D8%AE%D8%AF%D8%A7.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نردبان دلم شکسته است، میشود برای من کمی دعا کنی؟

یا اگر خدا اجازه میدهد بجای من خدا خدا کنی؟راستش دلم مثل یک نماز بین راه خسته و شکسته استمیشود برای بیقراری دلم سفارشی به آن رفیق باوفا کنی؟التماس دعا

لینک به دیدگاه

امشب برای رسیدن به آسمان نردبان لازم نیست،دستت را که بلند کنی ستاره اینجاستنگاهتان که آسمانی شد یاد ما را شهاب سنگی کنید که گوشه ی کوچکی از آسمانتان را خط میزند

لینک به دیدگاه

امشب تمام آینه ها را صدا کنیدهنگام اجابت است، رو به سوی خدا کنیدای دوستان آبرودار در نزد حقامشب مرا هم به رسم رفاقت دعا کنیدشبهای احیا و ایام شهادت حضرت امیر (ع)، بر شما تبریک و تسلیت باد

لینک به دیدگاه

اگر امشب به معشوقت رسیدیخدا را در میان اشک دیدیکمی هم نزد او یادی ز ما کنکمی هم جای ما او را صدا کنبگو یا رب فلانی رو سیاه استدو دستش خالی و غرق گناه است

لینک به دیدگاه

اگر امشب به معشوقت رسیدی

خدا را در میان اشک دیدی

کمی هم نزد او یادی ز ما کن

کمی هم جای ما او را صدا کن

بگو یا رب فلانی رو سیاه است

دو دستش خالی و غرق گناه است

لینک به دیدگاه

عشق يعني اشک توبه در قنوت

خواندنش با نام غفار الذنوبعشق يعني چشمها هم در رکوعشرمگين از نام ستار العيوبعشق يعني سر سجود و دل سجودذکر يارب يارب از عمق وجود

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...