Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 گر نهادی تاج قرآنی به سر یا نهادی سر به سجده تا سحردل شکست و آمدت اشک بصرزیر لب آهسته نامم را ببرالتماس دعا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 این شب ها که قرآن به سر می گیریم... ای کاش نیزه نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 از گنه دم به دمم آتش طوفنده شدم هم شدم از تؤبه خجل، هم ز تو شرمنده شدمصاحب من! خالق من! داور من! یاور من!حیف تو را داشتم و غیر تو را بنده شدمhttp://s4.picofile.com/file/7856415913/%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B9%DB%8C_%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7_%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87_%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%87_%D8%AA%D9%88%D8%A8%D9%87_%D9%88_%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%AA_%D8%A8%D8%A7_%D8%AE%D8%AF%D8%A7.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 ای دوست مهربان!اگر زخمی چشیدی گهگاهی از زبان من،اگر رنجیده خاطر گشتی از لحن بیان من،حلالم کن و بعد امشب دعایم کن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 نردبان دلم شکسته است، میشود برای من کمی دعا کنی؟ یا اگر خدا اجازه میدهد بجای من خدا خدا کنی؟راستش دلم مثل یک نماز بین راه خسته و شکسته استمیشود برای بیقراری دلم سفارشی به آن رفیق باوفا کنی؟التماس دعا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 چو بشکفد به لبت غنچه های پاک دعاتو را به علی و فاطمه (س)، التماس دعا! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 در شب قدر مهمتر از "بیداری کشیدن"، "بیدار شدن" است. دعا کنید که بیدار شویم... التماس دعا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 در سکوتی که دلت دست دعا باز نمودیاد ما باش که محتاج دعاییم هنوز... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 بهترین دعاها، دعایی است که از سینه ای پرهیزگار و دلی پاک برخیزد.حضرت علی (ع)امشب ما را فراموش نکنید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 الهی!در آن شب که همه قرآن به سر می گذارندما را توفیق بده قران به دل کنیم و عاملش باشیم...یا علی مدد، التماس دعا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 امشب برای رسیدن به آسمان نردبان لازم نیست،دستت را که بلند کنی ستاره اینجاستنگاهتان که آسمانی شد یاد ما را شهاب سنگی کنید که گوشه ی کوچکی از آسمانتان را خط میزند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 امشب که بلرزید دل و بغض و صدایت آرام روان گشت دلت سوی خدایترفتی به در خانه آن قاضی حاجاتیاد آر مرا، ملتمس لطف و دعایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 امشب تمام آینه ها را صدا کنیدهنگام اجابت است، رو به سوی خدا کنیدای دوستان آبرودار در نزد حقامشب مرا هم به رسم رفاقت دعا کنیدشبهای احیا و ایام شهادت حضرت امیر (ع)، بر شما تبریک و تسلیت باد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 اگر امشب به معشوقت رسیدیخدا را در میان اشک دیدیکمی هم نزد او یادی ز ما کنکمی هم جای ما او را صدا کنبگو یا رب فلانی رو سیاه استدو دستش خالی و غرق گناه است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 اگر امشب به معشوقت رسیدی خدا را در میان اشک دیدی کمی هم نزد او یادی ز ما کن کمی هم جای ما او را صدا کن بگو یا رب فلانی رو سیاه است دو دستش خالی و غرق گناه است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 2013 عشق يعني اشک توبه در قنوت خواندنش با نام غفار الذنوبعشق يعني چشمها هم در رکوعشرمگين از نام ستار العيوبعشق يعني سر سجود و دل سجودذکر يارب يارب از عمق وجود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.