HaMi ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 [خنده][خنده][خنده 3][زبان][خنده 1] [APARAT]RZz8K[/APARAT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 30، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 دمش گرم چه حالی می کنی با روباه پیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 شگفتا:wow:cbc:wow:cbc:wow:cbc:wow:cbc:wow:cbc حالا یکی به من بگه چرا فایر فاکسم شده :صفحه اول سایت کنکور آسان است؟[تعجب][خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 فایر فاکست شده صفحه اول سایت یا سایت شده صصفحه اول فایرفاکست؟؟؟؟؟[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 :icon_twisted:cbc حالا نمیدونم .هرچی. منظورم اینه که.وقتی فایر فاکس رو باز میکنم اینجوریه:narahat1::laptop: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 نگوووووووووو بدووووو ویندوزتو عوض کن هکت کردن [خنده][خنده][خنده][خنده][خنده] بدووووووووو[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 نههههههههههههههههههههه.:cryingf:cbc واقعا جدی میگی؟:(55):cbc :154fs232528:cbc یعنی جدی جدی دلیلش همینه؟ :narahat1: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 ارههههههه مگه نععع بچه هاااا؟؟؟؟[خنده 1][خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 30، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 :icon_twisted:cbc حالا نمیدونم .هرچی. منظورم اینه که.وقتی فایر فاکس رو باز میکنم اینجوریه:narahat1::laptop: اون گوشه بالا سمت راست یک ایکون هست به این صورت ــــ ــــ ــــ سه تا خط موازی هست اگر اشتباه نکنم روی اون بزن و وارد Option شو شما بعد روی General بزن صفحه ای که می خوای اولین صفحه ی فایرفاکست باشه را قرار بده ادرسشو .[گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 30، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 ارههههههه مگه نععع بچه هاااا؟؟؟؟[خنده 1][خنده 3] نگوووووووووو بدووووو ویندوزتو عوض کن هکت کردن [خنده][خنده][خنده][خنده][خنده] بدووووووووو[خنده 3] :60:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 30، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 نههههههههههههههههههههه.:cryingf:cbc واقعا جدی میگی؟:(55):cbc :154fs232528:cbc یعنی جدی جدی دلیلش همینه؟ :narahat1: نه خیر هک چیه [تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 اون گوشه بالا سمت راست یک ایکون هست به این صورت ــــ ــــ ــــ سه تا خط موازی هست اگر اشتباه نکنم روی اون بزن و وارد Option شو شما بعد روی General بزن صفحه ای که می خوای اولین صفحه ی فایرفاکست باشه را قرار بده ادرسشو .[گل] نمییشد الااان نگییی یکم سر به سرش بزارییم؟؟؟ باشه تو خووبیی[تعجب] پا تو کفش ما نکن اقاااا [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 اون گوشه بالا سمت راست یک ایکون هست به این صورت ــــ ــــ ــــ سه تا خط موازی هست اگر اشتباه نکنم روی اون بزن و وارد Option شو شما بعد روی General بزن صفحه ای که می خوای اولین صفحه ی فایرفاکست باشه را قرار بده ادرسشو .[گل] میدونم اما مشکل اینجاست که اون بالا سمت راست اصلا چیزی وجود نداره[خجالتی].تمام صفحه شده: کنکور کنکور کنکور...[خنده] میخواد یادآوری برای من بشه.فکر کنم یک ماه دیگه که کنکور دادم تمام شد فایر فاکسم درست میشه:ws47:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 میدونم اما مشکل اینجاست که اون بالا سمت راست اصلا چیزی وجود نداره[خجالتی].تمام صفحه شده: کنکور کنکور کنکور...[خنده] میخواد یادآوری برای من بشه.فکر کنم یک ماه دیگه که کنکور دادم تمام شد فایر فاکسم درست میشه:ws47:cbc تو که همش اتی اینجا پ کی اتونی درس بخونی [تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 تو که همش اتی اینجا پ کی اتونی درس بخونی [تعجب] من ظهر (وقت ناهار) و آخر شب میام اینجا.ارادت خاصی به کام به کام دارم آخه:a (7):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 بعععلععععع شما صحیح میفرماایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 30، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 میدونم اما مشکل اینجاست که اون بالا سمت راست اصلا چیزی وجود نداره[خجالتی].تمام صفحه شده: کنکور کنکور کنکور...[خنده] میخواد یادآوری برای من بشه.فکر کنم یک ماه دیگه که کنکور دادم تمام شد فایر فاکسم درست میشه:ws47:cbc شما وقتی فایر فاکس را باز می کنید این شکل را می بینید اون گوشه بالا سمت راست http://axgig.com/images/71113282122763898226.png؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 شما وقتی فایر فاکس را باز می کنید این شکل را می بینید اون گوشه بالا سمت راست http://axgig.com/images/71113282122763898226.png؟ این خانم عزیز رفتن تو سایت سایتو گذاشته صفحه اصلی فایرفاکس الان نمیدونه چکار کنه عکس بگیر بزار راهنمایش کن شاید متوجه بشه چکار کنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 شما وقتی فایر فاکس را باز می کنید این شکل را می بینید اون گوشه بالا سمت راست http://axgig.com/images/71113282122763898226.png؟ نه راستش از وقتی که اینجوری شده .این رو ندیدم.فقط اون بالا عکس یه (خونه) هست[خجالتی] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 30، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 نه راستش از وقتی که اینجوری شده .این رو ندیدم.فقط اون بالا عکس یه (خونه) هست[خجالتی] شما از روی کیبردتون کلیده Alt را بزنید اون بالا یک ردیفی اضافه میشه که به این صورت هست File Edit View History Bookmarks Tools Help شما روی tools بزنید وبعد روی option کلیک کنید تو قسمت General ادرس را بردارید و ذخیره کنید و یا ادرسی سایتی که میخواید با هر باز شدن فایر فاکس برایتان اتوماتیک باز بشه را قرار بدید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 ممنونم از شما آقا بنیامین.همین کارو کردم درست شد[گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.