SaHaR ارسال شده در شهریور 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 2014 http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1341.jpg مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 308, align: center] [TR] [TD=class: center, align: center] آردسفيد[/TD] [TD=class: center, align: center] يك كيلوگرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] تخممرغ[/TD] [TD=class: center, align: center] 12 عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] كالباس[/TD] [TD=class: center, align: center] 250 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] نمك[/TD] [TD=class: center, align: center] به ميزان لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] كره يا مارگارين[/TD] [TD=class: center, align: center] 250 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]روغنزيتون[/TD] [TD=class: center, align: center]50 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]بيكينگپودر[/TD] [TD=class: center, align: center]يك قاشق مرباخوري[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]زرده تخممرغ[/TD] [TD=class: center, align: center]يك عدد[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهيه : آرد، بيكينگپودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخممرغها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغنزيتون را كمكم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد. كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايهاي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخممرغ زده شده را با قلممو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرمشده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت يكساعت قرار دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نميباشد.منبع : groohashpazi.blogfa.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.