رفتن به مطلب
کام به کام

طوفان و گرد و غبار بی سابقه عصر امروز در تهران

ALI

ارسال های توصیه شده

ساعت ۵ عصر روز ۱۲ خرداد ۹۳، طوفان شدیدی، هوای تهران را زیر و رو کرد.

به گزارش روابط عمومی مجله اینترنتی کام به کام به نقل ازخبرگزاری تسنیم؛ درحالی که در ۱۰ روز گذشته رعد و برق آسمان بسیاری از مناطق ایران را فراگرفته است، عصر روز ۱۲ خردادماه، باد شدیدی در تهران و شهرهای اطراف وزید. این طوفان موجب قطع برق در برخی مناطق از جمله بلوار فردوس در غرب تهران شد.

امروز سرعت طوفان حدود120کیلومتر در ساعت بود که منجر به کشته شدن یکنفر هم شد.

http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/139303121727301832896074.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ساعت ۵ عصر روز ۱۲ خرداد ۹۳، طوفان شدیدی، هوای تهران را زیر و رو کرد.

به گزارش روابط عمومی مجله اینترنتی کام به کام به نقل ازخبرگزاری تسنیم؛ درحالی که در ۱۰ روز گذشته رعد و برق آسمان بسیاری از مناطق ایران را فراگرفته است، عصر روز ۱۲ خردادماه، باد شدیدی در تهران و شهرهای اطراف وزید. این طوفان موجب قطع برق در برخی مناطق از جمله بلوار فردوس در غرب تهران شد.

امروز سرعت طوفان حدود120کیلومتر در ساعت بود که منجر به کشته شدن یکنفر هم شد.

http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/139303121727301832896074.jpg

لینک به دیدگاه

منم دیروز تو حیاط بودم جبهه هوا رو دیدم وحشت کردم یه عکس انداختم و فرار کردم تو خونه [خنده 1]

عکس رو اپلود میکنم همینجا میزارم

نه سحر جون این طوفان خاک معمولی نبود [خجالتی]

لینک به دیدگاه

منم دیروز تو حیاط بودم جبهه هوا رو دیدم وحشت کردم یه عکس انداختم و فرار کردم تو خونه [خنده 1]

لینک به دیدگاه

شماها طوفان های یزدوندیدین . چند سال پیش مثل اینکه قیامت شده نمیدونی چه ترسی داشت همه جا سیاه شد همه از ترس نماز ایات خوندن شاید این طوفان شما هم مثل ما بوده[خنده 1]

لینک به دیدگاه

شماها طوفان های یزدوندیدین . چند سال پیش مثل اینکه قیامت شده نمیدونی چه ترسی داشت همه جا سیاه شد همه از ترس نماز ایات خوندن شاید این طوفان شما هم مثل ما بوده[خنده 1]

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...