رفتن به مطلب
کام به کام

عوامل خطر اصلی بیماری قلبی


yasi

ارسال های توصیه شده

[h=1]عوامل خطر اصلی بیماری قلبی

[/h]

 

اولین قدم برای حفظ سلامتی قلب، داشتن یك ارتباط مناسب و نزدیك با پزشك است، ولی برای ایجاد تغییرات همیشگی نیاز به یادگیری یك سری مطلب هستید. این مطالب شامل بیماری قلبی و نوع رفتارها و شرایطی است كه می تواند میزان خطر را در شما افزایش دهد. موضوع مهم قلب شماست و شما در قبال آن مسئول هستید.

 

 

 

مطالب پایین در مورد عوامل خطر بیماری های قلبی است. با فراگیری این مطالب می آموزید كه چگونه این عوامل سلامت قلب شما را به خطر می اندازند.

 

 

 

 

 

 

[h=2]سیگار كشیدن[/h]

سیگار كشیدن به عنوان مهمترین عامل خطر شناسایی شده است. زنانی كه سیگار می كشند، شش برابر زنانی كه سیگار نمی كشند بیشتر به حمله قلبی دچار می شوند و میزان خطر با افزایش تعداد سیگارهایی كه روزانه مصرف می كنند افزایش می یابد. سیگار كشیدن خطر سكته مغزی را نیز بالا می برد. اما بیماری قلبی و سكته مغزی تنها عوارض ناشی از سیگار نیستند كه سلامتی زنان را تهدید می كنند، بلكه سیگار كشیدن به میزان زیادی شانس سرطان ریه را افزایش می دهد.

 

واقعیت آن است كه در حال حاضر میزان مرگ و میر ناشی از سرطان ریه برای زنان بیش از میزان خطر ناشی از سرطان پستان است. سیگار كشیدن همچنین با چند نوع سرطان دیگر از جمله سرطان های دهان، دستگاه ادراری، كلیه و گردن رحم در ارتباط است. سیگار كشیدن همچنین می تواند باعث بیماری های انسدادی ریه شود كه شامل برونشیت مزمن و آمفیزم است. دود سیگار در محیط كار یا زندگی می تواند مشكلات زیادی برای سلامتی اشخاص دیگر ایجاد كند.

 

 

سیگار كشیدن با هیچ روشی سالم نیست. سیگارهای كم نیكوتین ممكن است احتمال سرطان ریه را تا حدودی كاهش دهند، اما میزان خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیگر بیماری های مرتبط را كاهش نمی دهند. تنها راه سالم و ایمن این است كه اصلاً سیگار نكشید.

 

 

 

[h=2]فشار خون بالا[/h]فشار خون بالا از دیگر عوامل خطر اصلی برای بیماری قلبی، بیماری كلیه و نارسایی احتقانی قلب است. فشار خون بالا همچنین عامل خطر مهمی برای سكته مغزی است. حتی افزایش كم آن عامل خطری برای ابتلا به این بیماری هاست. مطالعه قند و چربی خون افراد در تهران نشان داد كه 20 درصد از جمعیت بالای 20 سال بیماری فشار خون دارند. اگر اضافه وزن و یا سابقه فامیلی فشار خون بالا داشته باشید، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی هستید.

فشار خون بالا اغلب به عنوان " قاتل خاموش " نامیده می شود، چون معمولاًعلامتی ندارد. در نتیجه مردم به آن توجه نمی كنند تا اینكه به طور جدی بیمار شوند.

 

[h=2]* خبر خوب[/h]

 

شما می توانید كارهایی در جهت كنترل فشار خون یا پیشگیری از افزایش فشار خون خود انجام دهید و در نتیجه از بیماری های تهید كننده سلامتی مصون بمانید. معمولاً فشار خون به صورت دو عدد مثلاً 80/120 عنوان می شود (120 روی 80) و با واحد میلی متر جیوه اندازه گیری می شود. گاهی این اعداد با واحد سانتی متر جیوه بیان می شود و لذا به صورت 8/12 گفته می شود. (12روی 8).

اولین عدد یعنی 12 ، فشار خون سیستولی است و مربوط به لحظه ای است كه قلب خون را به داخل عروق پمپاژ می كند. عدد دوم یا فشار خون دیاستولی یعنی 8 ، مربوط به زمان بین ضربانات قلب است.

 

 

 

چون فشار خون افراد در شرایط مختلف متغیر است ، باید قبل از قضاوت در مورد ابتلای فرد به بیماری فشار خون بالا، چندین بار در روزهای مختلف آن را اندازه بگیریم. فشار خون زمانی بالاست كه طی چند بار اندازه گیری، مقدار آن بالاتر از سطح طبیعی باشد.

 

 

 

فشار خون شما بر اساس عدد بالاتر از طبیعی در فشار خون سیستولی یا دیاستولی شناخته می شود برای مثال اگر فشار خون سیستولی شما 141 باشد، اما دیاستولی 88 باشد شما فشار خون بالایی دارید.

 

 

 

[table=align: Center]

[tr]

[td=width: 16%]

[/td]

[td=width: 37%] [h=3]سیستولی ( ماكزیمم )[/h][/td]

[td=width: 47%]دیاستولی ( مینیمم )[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 16%]

طبیعی

[/td]

[td=width: 37%]

كمتر از 120

[/td]

[td=width: 47%]

كمتر از 80

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 16%]

مقادیر مرزی

[/td]

[td=width: 37%]

139 – 120

[/td]

[td=width: 47%]

89 – 80

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 16%]

هیپرتاسیون

[/td]

[td=width: 37%]

140 یا بالاتر

[/td]

[td=width: 47%]

90 یا بالاتر

[/td]

[/tr]

[/table]

[h=2]

پیشگیری از نارسایی احتقانی قلب[/h]

 

فشار خون بالا اولین عامل خطر برای نارسایی احتقانی قلب است. نارسایی قلب تهدیدی برای سلامتی فرد است. نارسایی زمانی رخ می دهد كه قلب نتواند خون كافی مورد نیاز بدن را پمپ كند. در این مواقع مایع اضافی شروع به نشت كردن در ریه ها كرده و باعث خستگی، ضعف و اشكال در تنفس می شود.

 

 

 

برای پیشگیری از نارسایی احتقانی قلب و سكته مغزی باید فشار خون خود را تا حد كمتر از 90/140 كنترل كنید. اگر فشار خون شما بالاتر از این مقدار است، با پزشك در مورد مصرف دارو یا تغییر آنها و اصلاح شیوه زندگی تان صحبت كنید.

 

 

 

برای پیشگیری از بروز نارسایی احتقانی قلب كنترل وزن بسیار مهم است. حتی اضافه وزن متوسط نیز می تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.

 

 

 

[h=2]درك خطر[/h]

اما اعداد حق مطلب را ادا نمی كنند. برای مثال اگر شما فشار خون بالا دارید، هنوز خطر حمله قلبی و سكته مغزی یا نارسایی قلبی در شما بالاست. اگر فشار خون سیستولی شما (عدد اول) مساوی یا بالاتر از 140 باشد، با وجود طبیعی بودن فشار خون دیاستولی ، احتمال ابتلاای شما به بیماری قلبی یا كلیوی زیاد است.

 

 

با شروع سن 55 سالگی احتمال ابتلا به فشار خون بالا در زنان زیاد است. اگر فشار خون سیستولی شما بالا می باشد، نیاز به اقداماتی برای كنترل آن دارید. فشار خون بالا را می توان با اصلاح شیوه زندگی و استفاده از دارو كنترل نمود.

 

 

[h=2]اصلاح شیوه زندگی[/h]

اگر فشار خون شما خیلی بالا نیست و اضافه وزن دارید، ممكن است بتوانید با كاهش وزن و تغییر در عادات غذایی تان بطور كامل آن را كاهش دهید. یك رژیم غذایی مخصوص وجود دارد كه می تواند به شما كمك كند تا فشار خونتان را كاهش دهید. این رژیم غذایی *dash ( روشهای غذایی برای جلوگیری از فشار خون بالا ) نام دارد.

 

 

این رژیم حاوی مقادیر زیادی مواد گیاهی ولبنیات مانند میوه ، سبزی ، غلات كامل ، حبوبات ، آجیل و سایر دانه های خوراكی و لبنیا ت كم چرب می باشد كه حتی بدون كم كردن وزن ، فشار خون بالا را كاهش می دهد. رعایت این رژیم غذایی حداقل برای مدت 10 سال توصیه می شود تا بتواند مؤثر واقع شود. این رژیم سرشار از كلسیم، پتاسیم، منیزیم، پروتئین و فیبر است و میزان كل چربی ، چربی اشباع و كلسترول آن كم است. در ضمن مصرف شیرینی ، گوشت قرمز در آن محدود است.

 

 

اگر این رژیم را رعایت كنید و همچنین به مقدار كم سدیم مصرف كنید، می توانید فشار خون خود را بیشتر كاهش دهید. سدیم ماده ای است كه در مقدار فشار خون موثر است. سدیم عنصر اصلی نمك بوده و در بسیاری از غذاهای آماده مثل سوپ ها، نان و كراكر وجود دارد.

[h=2]دریافت دارو[/h]

اگر علی رغم اصلاح شیوه زندگی، فشار خون شما بالا بود، ممكن است دارو تجویز شود. اصلاح روش زندگی به عملكرد موثرتر دارو كمك می كند. در حقیقت اگر در اصلاح رفتارهای روزانه تان موفق شوید، ممكن است بتوانید میزان مصرف دارو را كاهش دهید. مصرف دارو برای پایین آوردن فشار خون احتمال سكته مغزی، حمله قلبی، نارسایی احتقانی قلب و بیماری كلیوی را در شما كاهش می دهد. اگر با مصرف یك دارو دچار عوارض جانبی نامطلوب آن شدید، از پزشك بخواهید مقدار مصرف یا نوع دارو را تغییر دهد.

[h=2]* یاد آوری:[/h]

حتماً بایستی داروها را طبق آنچه پزشك تجویز می كند، مصرف كنید. قبل از ترك مطب پزشك باید مطمئن شوید دستورات دارویی او را دقیقاً متوجه شده اید یا خیر.

[h=2]

سكته مغزی: علائم خطر را بدانید[/h]

سكته مغزی یك اورژانس پزشكی است و اگر فردی دچار سكته مغزی شد، لازم است وی را هر چه سریعتر به بیمارستان برسانید. برای تشخیص سكته مغزی لازم است با علایم آن آشنا باشید. شروع درمان در طی 60 دقیقه اول می تواند از بروز ناتوانی های بعدی پیشگیری كند.

[h=2]علائم اصلی سكته مغزی :[/h]

1- بی حسی یا ضعف ناگهانی صورت، بازو، ران بخصوص اگر یكطرفه باشد.

2- گیجی ناگهانی، مشكل در تكلم یا درك صحبت

3- اشكال ناگهانی در بینایی یك یا هر دو چشم

4- اشكال ناگهانی در راه رفتن ، احساس گیجی، از دست دادن تعادل بدن

 

5- سردرد شدید ناگهانی بدون علت

در صورت بروز این علایم به سرعت به اورژانس اطلاع دهید.

 

تبیان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[h=1]عوامل خطر اصلی بیماری قلبی

[/h]

 

[h=2]

 

كلسترول خون بالا: [/h]

 

[h=2][/h][h=2][/h]كلسترول خون بالا یك عامل خطر مهم دیگر در بیماری های قلبی است كه قابل تغییر نیز است. همه زنان بایستی سطح كلسترول خونشان را پایین نگه دارند تا احتمال بیماری یا حمله قلبی را كاهش دهند.

 

 

اگر شما قبلاً بیماری قلبی داشته اید ، باید با كاهش میزان كلسترول خون ، خطر حمله قلبی را كاهش دهید. زنانی كه دچار دیابت هستند، نیز در معرض خطر بالایی برای ابتلا به سكته قلبی هستند. اگر دیابت دارید، بایستی كلسترول و قند خون خود را كاهش دهید.

 

 

اگر چه كلسترول خون زنان غالباً پایین تر از مردان است، ولی در سنین 45 تا 55 سالگی سطح كلسترول خون زنان شروع به افزایش می كند و این افزایش در زنان بیشتر از مردان است. بعد از سن 55 سالگی تفاوت در میزان كلسترول در خانم ها و آقایان بیشتر می شود.

 

 

با اینكه خطر بیماری های قلبی در سنین بالا برای زنان كمتر از مردان می باشد، ولی بالا بودن سطح كلسترول خون زنان احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را در آنان بیشتر می كند.

 

 

[h=2]كلسترول خوب/ كلسترول بد![/h]

[h=2][/h][h=2][/h]بدن انسان به طور طبیعی به كلسترول نیاز دارد، ولی تمام كلسترولی مورد نیاز را خودش می سازد. با گذشت زمان كلسترول و چربی اضافی كه در خون گردش می كند، روی دیواره رگ هایی كه خون را برای قلب تامین می كنند، رسوب می كنند. این امر باعث می شود سرخرگ ها باریك تر شوند، در نتیجه خون كمتری به قلب برسد. خون موجود در سرخرگ ها، اكسیژن را به قلب می رساند و در اثر باریك شدن سرخرگ ها ، به مقدار كافی اكسیژن به قلب نمی رسد و ممكن است دچار درد قفسه سینه شوید. در اثر قطع جریان خون به قسمتی از قلب، سكته قلبی رخ می دهد.

 

 

 

كلسترول در قالب موادی بنام لیپو پروتئین در خون گردش می كند. قسمت اعظم كلسترول خون توسط لیپوپروتئینی به نام

"لیپوپروتئین با وزن كم یاLDL" حمل می شود. كلسترول بسته بندی شده درLDL، "كلسترول بد" نامیده می شود، زیرا مقدار زیاد LDL در خون، باعث رسوب كلسترول در دیواره رگ ها و انسداد آنها می شود.

نوع دیگر كلسترول

 

 

"لیپوپروتئین با وزن زیاد یا HDL " نام دارد كه به عنوان "كلسترول خوب" شناخته می شود.HDL باعث برداشت كلسترول از خون می شود و از رسوب آن در سرخرگ ها جلوگیری می كند.[h=2]انجام آزمایشات[/h]زنانی كه 20 سال سن یا بیشتر دارند، بایستی میزان كلسترول خونشان را اندازه گیری كنند. این آزمایشات شامل كلسترول سرم،HDL،LDL و تری گلیسیرید است.

[h=2]

برای انجام این آزمایش باید ناشتا باشید.[/h]

[h=2][/h][h=2][/h]كلسترول كل خون مجموع مقادیر كلسترول درLDL وHDL می باشد. خوشبختانه در حال حاضر امكان اندازه گیری كلسترول و حتیLDL وHDL در اكثر نقاط ایران مهیا است.

 

 

در مقدار طبیعی باید سطحLDL خون كمتر از 100 میلی گرم در سی لیتر باشد. ولی اگر كلسترول خون شما كمی بالاتر از این باشد، هم قابل قبول است.

 

سطوحLDL به چهار گروه تقسیم می شود. هر چه مقدارLDL بالاتر باشد، خطر بیماری قلبی بیشتر می شود. اطلاع از مقدارLDL خون مهم است، زیرا نوع درمانی را كه نیاز دارید تعیین می كند.

 

 

 

[h=3]سطوح كلسترول خون و خطر بیماری های قلبی[/h]

 

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=width: 71%] [h=3]مقدار كلسترول كل[/h]

(میلی گرم در دسی لیتر )

[/TD]

[TD=width: 29%] [h=3]گروه[/h][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 71%]

كمتر از 200

[/TD]

[TD=width: 29%]

طبیعی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 71%]

200- 239

[/TD]

[TD=width: 29%]

در مرز خطر

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 71%]

240 و بیشتر

[/TD]

[TD=width: 29%]

بالا

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=width: 71%] [h=3]مقدار LDL[/h] [h=3]( میلی گرم در دسی لیتر )[/h][/TD]

[TD=width: 29%]

گروه

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 71%]

كمتر از 100

[/TD]

[TD=width: 29%]

طبیعی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 71%]

100- 129

[/TD]

[TD=width: 29%]

حد بالای طبیعی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 71%]

130- 159

[/TD]

[TD=width: 29%]

در مرز خطر

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 71%]

160- 189

[/TD]

[TD=width: 29%]

بالا

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 71%]

190

[/TD]

[TD=width: 29%]

خیلی بالا

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[h=2]

سطوح كلسترولHLD[/h]

[h=2][/h][h=2][/h][h=2][/h]اگر مقدارHDL كمتر از 40 میلی گرم در دسی لیتر باشد یك عامل خطر بزرگ برای بیماری های قلبی است، ولی اگر بالاتر از 60 میلی گرم در دسی لیتر یا بیشتر باشد می تواند مانع از سكته های قلبی شود.

 

 

[h=2]تری گلیسیرید چیست؟[/h]

[h=2][/h][h=2][/h]تری گلیسیرید نوع دیگری چربی است كه در خون و غذا وجود دارد. تری گلیسیرید در كبد تولید می شود. وقتی الكل مصرف می كنید یا مقدار زیادی كالری دریافت می كنید، كبد شما تری گلیسیرید بیشتری تولید می كند.

 

 

تحقیقات اخیر نشان داده است كه سطح تری گلیسیرید در حد مرزی بالا (190- 150میلی گرم در دسی لیتر) یا بالا (200 میلی گرم در دسی لیتر یا بیشتر) خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد. برای كاهش سطح تری گلیسیرید خون، پزشكان رژیم غذایی با چربی اشباع كم و كم كلسترول و محدود در كربوهیدرات را توصیه می كنند. همچنین باید وزن خود را كنترل كنید. تحرك بدنی و فعالیت بیشتری داشته باشید و از مصرف الكل و سیگار اجتناب كنید. البته بعضی اوقات هم نیاز به مصرف دارو است.

 

 

 

 

[h=2]خطر بیماری قلبی وLDL شما[/h]

[h=2][/h][h=2][/h]بطور كلی هر چه مقدارLDLو عوامل خطر در شما بیشتر باشد ، احتمال ابتلا به بیماری قلبی یا بروز سكته قلبی در شما بیشتر می شود. كسانی كه بیشتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار هستند، بایستی مقدارLDL خود را كم تر از سایر افراد نگه دارند.

 

 

حال برای شما بیان می كنیم كه چگونه مقدار"LDL" طبیعی خود را تعیین كنید. گام اول:

 

تعداد عوامل خطر خود را بشمارید. عوامل خطر بیماری قلبی كه بر روی مقدار طبیعیLDL شما اثر می گذارند، شامل موارد زیر است. بررسی كنید كه شما چند تا از این عوامل خطر را دارید.(اگر چه اضافه وزن و نداشتن تحرك بدنی در بین این موارد آورده نشده است. اینها شرایطی هستند كه خطر شما را برای بیماری قلبی بالا می برند و نیاز به اصلاح دارند.)

 

 

[h=2]عوامل خطر :[/h]

- مصرف سیگار

 

 

- فشار خون بالا (اگر فشار شما بالاتر از 9/14 باشد یا برای فشار خونتان دارو مصرف می كنید.)

 

 

-HDL;l (كمتر از 40میلی گرم در دسی لیتر)

 

 

- سابقه خانوادگی بیماری قلبی ( در صورت ابتلای پدر یا برادرتان به بیماری قلبی قبل از 55 سالگی و مادر یا خواهرتان قبل از 65 سالگی )

 

 

- سن بیشتر از 55 سال

 

 

گام دوم:

 

نمره خطر خود را محاسبه كنید.

 

 

اگر شما دو یا چند عامل خطر بالا را دارید، بایستی نمره خطر خود را محاسبه كنید. این نمره احتمال سكته قلبی شما را در ده سال آینده نشان می دهد.

 

 

گام سوم:

 

 

میزان خطر خود را پیدا كنید.

 

 

برای بر آورد میزان خطر خود از جدول زیر استفاده كنید.

 

 

 

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=width: 33%] [h=3]میزان خطر[/h][/TD]

[TD=width: 73%]

عوامل خطر

[/TD]

[TD=width: 12%] [h=3]ردیف[/h][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 33%]

بسیار پر خطر

[/TD]

[TD=width: 73%]

بیماری های قلبی، دیابت یا نمره خطر بیشتر از20درصد*

[/TD]

[TD=width: 12%]

1

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 33%]

پر خطر

[/TD]

[TD=width: 73%]

دو عامل خطر یا بیشتر و یك نمره خطر 20- 10%

[/TD]

[TD=width: 12%]

2

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 33%]

خطر متوسط

[/TD]

[TD=width: 73%]

دو عامل خطر یا بیشتر و یك نمره خطر كمتر از 10%

[/TD]

[TD=width: 12%]

3

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 33%]

نسبتا كم خطر

[/TD]

[TD=width: 73%]

یك عامل خطر یا هیچی

[/TD]

[TD=width: 12%]

4

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

* قرار گرفتن در این گروه به این معنی است كه بیش از 20نفر از بین 100 نفر در این گروه در 10 سال آینده خطر حمله قلبی خواهند داشت.

[h=2]سندروم متابولیك[/h]

[h=2][/h][h=2][/h]بعضی زنان تعدادی از عوامل خطر را دارند كه در مجموع "سندروم متابولیك" نامیده می شوند. سندروم متابولیك اغلب با اضافه وزن، چاقی و نداشتن تحرك بدنی مرتبط است. این عوامل خطر بدون توجه به سطح كلسترولLDL، خطر بیماری قلبی را در شما افزایش می دهد.

[h=2]

اگر زنان 3 یا بیش از 3 شرط از شرایط زیر را داشته باشند، دچار سندروم متابلیك هستند:[/h]

[h=2][/h][h=2][/h]- اندازه دور كمر بیشتر از 5/87 سانتی متر

- تری گلیسیرید 150 یا بیشتر

- سطحHDL كمتر از 50

- فشار خون 85/130 میلی متر جیوه یا بیشتر ( در هر بار سنجش )

- قند خون 110 یا بیشتر

 

 

اگر شما سندروم متابولیك دارید، بایستی نمره خطر و گروه خطر خود را مطابق با آنچه در بالا ذكر شد محاسبه كنید.

 

 

اما از آنجایی كه داشتن سندروم متابولیك به تعداد عوامل خطر می افزاید، بایستی تلاش زیادی كنید تا به مقدار طبیعیLDL خود دست پیدا كنید و مقدار آن را حفظ كنید. درعین حال بر وزن خود را كنترل كنید و تحرك بدنی خود را افزایش دهید تا عوامل خطر سندروم متابولیك را كاهش دهید.

 

 

 

 

[h=2]LDL مطلوب شما[/h]

[h=2][/h][h=2][/h]هدف اصلی از كاهش كلسترول این است كه مقدارLDL را كم كنید و خطر بیماری یا حمله قلبی را كاهش دهید. هر چقدر در معرض خطر بیشتری باشید، بایدLDL شما كمتر باشد.

 

مثلاً مطابق با جدول زیر می توان گفت ، اگر در گروه بسیار پر خطر ابتلا به بیماری قلبی قرار دارید، بایدLDL شما كمتر از 100 باشد و اگر در گروه پر خطر ابتلا به بیماری قلبی قرار دارید، بایدLDL شما كمتر از 130 باشد؛ یعنی اینكه مقدارLDL در گروه بسیار پر خطر باید كمتر از گروه پر خطر باشد.

 

 

 

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=width: 73%] [h=3]LDL ایده آل شما[/h][/TD]

[TD=width: 22%] [h=3]گروه خطر[/h][/TD]

[TD=width: 12%]

ردیف

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 73%]

كمتر از 100میلی گرم در دسی لیتر

[/TD]

[TD=width: 22%]

بسیار پر خطر

[/TD]

[TD=width: 12%]

1

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 73%]

كمتر از 130 میلی گرم در دسی لیتر

[/TD]

[TD=width: 22%]

پر خطر

[/TD]

[TD=width: 12%]

2

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 73%]

كمتر از 130 میلی گرم در دسی لیتر

[/TD]

[TD=width: 22%]

خطر متوسط

[/TD]

[TD=width: 12%]

3

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 73%]

كمتر از 160 میلی گرم در دسی لیتر

[/TD]

[TD=width: 22%]

نسبتا كم خطر

[/TD]

[TD=width: 12%] 4

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[h=2]

چگونهLDL خود را كاهش دهید؟[/h]

[h=2][/h][h=2][/h]دو روش اصلی برای كاهش كلسترولLDL شما وجود دارد:

 

 

 

الف ) تغییر در شیوه زندگی .

ب ) مصرف دارو همراه با تغییر در شیوه زندگی.

 

 

بسته به گروه خطری كه در آن قرار دارید، می توانید هر یك از این روش ها را انتخاب كنید.

 

 

 

تغییر در شیوه زندگی

یك روش درمانی مهم" تدشیز " نام دارد. تدشیز مخفف "تغییرات درمانی در شیوه زندگی" است. تدشیز شامل یك رژیم غذایی برای كاهش كلسترول و وزن اضافی بدن و افزایش فعالیت بدنی منظم است. هر فردی كه بایدLDL خود را كاهش دهد، می تواند از این برنامه استفاده كند. كاهش وزن و فعالیت بدنی منظم، درافرادی كه سندروم متابولیك دارند بسیار مهم است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...